top of page

oppdatert - 23//01-21

Camilla Herrem

Camilla Herrem er en av Norges mestvinnende håndballspillere gjennom tidene. På 17 mesterskap på rad for Norge har det blitt 9 gull, 2 sølv og 3 bronser i OL, VM og EM. Hun debuterte på landslaget allerede i 2006. Mesterskapdebuten kom to år senere, i EM 2008. Samme sommer var hun reserve til OL, men kom akkurat ikke med i troppen.
 

Camilla startet karrièren hjemme på Sola, men dro videre til Trondheim og Byåsen i 2006. Her var hun med på å vinne NM gull mot Larvik. Camilla ble i der i hele 8 sesonger før hun dro videre til utlandet og Baia Mare. Det ble en sesong der før hun endte i danske Tvis Holstebro. På grunn av økonomi ble laget oppløst og Camilla dro videre til Vardar. Her spilte hun Champions Leauge finale mot Gyør, og fikk med seg en sølvmedalje i 2017. Turen gikk deretter videre til der hvor hele eventyret startet. Sola fikk Herrem sin underskrift i 2017 og hun ble gjenforent med tidligere lagvenninne Tonje Nøstvold.  De rykket ned til 1.divisjon i 2018, da uten Camilla som var gravid siste del av sesongen. Etter en sesong i 1.divisjon var de tilbake i det gode selskap. Før 20/21 sesongen ble ektemannen Steffen Stegavik ansatt som Solas nye hovedtrener. De gikk fra å kjempe om kvalikkplass til en 3.plass i serien året etter. Det ble også NM sølv bak Vipers. 
Nå er det med på å kjempe i Europacupen.

 

Camilla har deltatt i 17 mesterskap på rad for Norge, og har nå 14 medaljer. Hun utmerket seg fra starten, og allerede i hennes andre mesterskap ble hun kåret til beste venstrekant. Den samme tittelen fikk hun også under EM 2016 og VM 2019. 
Mesterskapet i VM 2015 var et av hennes beste mesterskap etter min mening, der var hun stabil hele veien. Her scoret hun blant annet sju mål i finalen. Scoringsrekorden er ni mål i en kamp mot Hviterussland i 2014.  

Herrem er Norges mestvinnende spiller sammen med Katrine Lunde. Med sine 9 gull, 2 sølv og 3 bronse er det ikke mange som er i nærheten. 

Etter VM 2017 kom nyheten om at Camilla venter barn med ektemannen Steffen Stegavik. De fikk sønnen Theo 7.juli.2018.

bottom of page