top of page
Søk

Rekker ikke VM


I dag kom nyheten om Marta Tomac ikke rekker VM i desember. Hun pådro seg en korsbåndskade for noen uker siden på trening. Først trodde hun ikke at det var så alvorlig, men før finalekampen mot Larvik skjønte hun at noe var galt.

I dag opererte hun kneet og har det etter omstendighetene bra, og det er ihvertfall godt å høre.

Dessverre ryker både sesongstart, Champions Leauge kvalikk og da VM med Norge.

Fra før er også landslagsspillerne Sanna Solberg (korsbånd), Amanda Kurtovic (kne), Silje Waade (kne), Kjerstin Boge Solås (belastningsskade) og Kari Aalvik Grimsbø (usikkert) ute med skader. De vil alle stå over Algarve samlingen som starter 3.juni, og kampene 15. og 17.juni mot Frankrike.


Foto: Larvikognorge

#handball #norway

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page