top of page
Søk

Landslagssamling


I dag møtes jentene til landslagssamling, disse er med:

1 Tonje Lerstad, Byåsen Elite 12 Silje Solberg, Issy Paris ) 16 Katrine Lunde, Rostov Don 2 Mari S. Molid, Randers HK 3 Emilie Hegh Arntzen, Byåsen Elite 4 Veronica Kristiansen, FC Midtjylland 5 Jeanett Kristiansen, Vipers Kristiansand 7 Stine R. Skogrand, Silkeborg-Voel KFUM 8 Vilde Mortensen Ingstad, Team Esbjerg 9 Nora Mørk, Gyøri Audi ETO 10 Stine Bredal Oftedal, Issy Paris 11 Malin Aune, Oppsal IF 13 Kari Brattset, Vipers Kristiansand 15 Tonje Løseth, Tus Metzingen 17 Helene Gigstad Fauske, Stabæk Håndball 22 Hanna Bredal Oftedal, Issy Paris 23 Camilla Herrem, HC Vardar 25 Thea Mørk, Larvik HK 27 Marit Røsberg Jacobsen, Byåsen Elite

Forfall: Anniken Obaidli,Kari Aalvik Grimsbø, Sanna Solberg, Amanda Kurtovic, Silje Waade, Kjerstin B. Solås og Marta Tomac.


Foto: LarvikogNorge


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page