top of page
Søk

Ukens...


Ukens spiller: Katrine Lunde - Har fått muligheten til å vise seg på landslaget igjen, i tillegg skal hun nå hjem til Norge. De neste tre årene ser vi Katrine i Vipers, og det blir spennende å ha en så stor stjerne tilbake på hjemmebane. Synes hun har vært en fantastisk spiller i mange mange år, og hun er en av grunnene til å Norge har vunnet så mange gull som de har. Spesielt fra 2006-2013 har hun vært en avgjørende brikke.

Ukens tilbakeblikk: OL finalen 2008 - Når man leder 13-3 etter et kvarter så sier det seg selv at dette er en finale som vil huskes. Mange var nok klare for å bite negler igjennom 60 minutter, men slik ble det ikke. Russland hentet seg bittelitt inn, men ikke nok til at Norge fikk gullet.

Ukens anbefaling: Bestill billetter til landskampene 15. og 17.juni før det er for sent. Det er få billetter igjen og jeg er sikker på at det blir en håndballopplevelse.

Ukens instagram: Hammersengedin - Fantastiske forbilder som nå skal ut på nye eventyr. Anja og Gro har delt mye av sitt liv på håndballbanen, men har nå avsluttet karrieren. De legger som regel ut flere bilder på Instagram storyen også. Så anbefaler alle å følge de :)

Ukens bilde:


Foto: LarvikogNorge

#katrinelunde #sandratoft #hammersengedin #instagram #handball #norway #nationalteam

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page