top of page
Søk

Ukens..


Ukens spiller: Gro Hammerseng-Edin . Er jo egentlig ikke en spiller lengre da hun har lagt opp, men her skal man hylle både nye og ''gamle'' spillere. Hun har hatt en fantastisk karriere og er i tillegg ei rå dame utenfor banen. Vært utrolig morro å følge henne på godt og vondt, spesielt de siste 7 årene.

Ukens tilbakeblikk: Åpningskampen EM 2010 - Nore møtte Frankrike som året før kom på andreplass i VM. Alle tenkte vel at dette vil bli en kamp med trøkk og spenning, men slik ble det ikke. Både forsvaret, det etablerte angrepet, målvaktsspillet og kontringene satt. Norge vant overlegent og endte også opp med gullet tilslutt.

Ukens anbefaling: Følg handballjentene på snapchat for å få et innblikk i livet på samling. De har som regel oppdatert hver dag hittil.

Ukens instagram: Herremcamilla - Camilla Herrem deler både bilder, videoer og instagramstoryes. Her er det bare å følge i vei :)

Ukens opptur: Det er endelig tid for landskamper igjen, og Norge møter Frankrike over to kamper. Disse spilles på torsdag og lørdag.

Ukens nedtur: Thea Mørk har nok en gang fått skulderen ut av ledd, og det kan hende hun må operere. Synes det er så synd at karrièren har vært så skadepreget, og nå går ukens landskamper uten LHKs venstreving.

Ukens bilde:


Foto: LarvikogNorge


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page