top of page
Søk

Bilder: Norge - Frankrike


I går var det duket for vennskapskamp mellom Norge og Frankrike. Dette gikk over alle forventning, tiltross for at hele 5 spillere debuterte. En strålende 1.omgang hvor Norge ledet 15-9, endte tilslutt med en 24-21 seier. Frankrike hentet seg litt inn i 2.omgangen og de hentet opp hele ledelsen. Det sto 18-18, men med Katrine Lunde i spissen endte det godt. Jeanett Kristiansen fikk sjansen fra start og viste seg frem med hele 4 mål fra venstrekant. Kristin Venn erstattet henne i 2.omgang og gjorde en solid jobb. Også Hanna Bredal Oftedal fikk lov til å prøve seg, men hun ble utvist før det gikk 1/2 minutter. Heldigvis kom hun inn igjen og fikk med seg et mål, etter målgivende pasning fra storesøster Stine. Landslagskapteinen sto også frem i kampen med hele 7 mål (1 straffe). Målvakt Tonje Lerstad fikk prøve seg på en straffe, mens Hele Gigstad Fauske måtte sitte på benken under hele kampen. Camilla Herrem, Emilie Hegh Arntzen og Silje Solberg sto over kampen i går.

Mål: Stine Bredal Oftedal 7, Jeanett E. Kristiansen 4, Veronika E. Kristiansen 2, Nora Mørk 2, Kristin Venn 2, Stine Ruscetta Skogrand 1, Vilde Mortensen Ingstad 1, Malin Aune 1, Kari Brattset 1, Tonje Løseth 1, Hanna Bredal Oftedal 1, Marit Røsberg Jacobsen 1. Katrine Lunde ble kåret til banens beste :)

Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble hedret etter kampen for sin 13 år lange landslagskarrière. Etter 279 kamper, 971 mål og mange gull kan hun avslutte sin karrière med god samvittighet.

#handball #norway #håndballjentene

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page