top of page
Søk

Bursdag - Silje og Sanna Solberg


I dag har Solbergtvillingene bursdag, hurra!

Tvillingene har tidligere spilt for Jar og Helset, før de gikk over til Stabæk i 2010. Her spilte de sammen i fire år, før de begge skilte lag i 2014. De har spilt sammen i alle mesterskap for Norge siden 2013 (bortsett fra OL 2016).

Sanna og Silje har begge spilt på juniorlandslaget som vant EM og VM gull. Sanna kom blant annet på All Star Team i 2010.

Sanna debuterte på landslaget 21.09.2010 og Silje 27.03.2011. Sistnevnte fikk være med i mesterskapet

Silje Solberg Silje gikk til Team Tvis Holstebro i 2014, og spilte der i 2 sesonger. I 2016 gikk hun videre til Issy Paris, og der skal hun også spille denne sesongen.

Hun debuterte på landslaget 27.03.2011, og fikk mesterskapsdebuten i 2012. Gjennombruddet kom i 2014 hvor hun gikk fra å være andrekeeper bak Kari Aalvik Grimsbø til å bli første målvakt. Hun sto frem og ble kåret til mesterskapets beste spiller. Hun fikk dessverre ikke OL plass i fjor da Katrine Lunde og Kari fikk plassen foran henne denne gangen. Under EM samme år fikk hun sin revansj og fikk bevist at hun er til å regne med.

Sanna Solberg Etter tre sesonger i LHK går Sanna nå til Team Esbjerg for å spille der. Hun er dessverre ute med korsbåndsskade, men er på vei tilbake igjen nå. Debuterte på landslaget 21.09.2010, men fikk ikke spille mesterskap før i 2013. Har vært med i alle mesterskapene siden og har gull i både VM, EM og bronse i OL. Hun er en sikker kantspiller og en god forsvarsspiller, men har stått litt i skyggen av Camilla Herrem på landslaget.9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page