top of page
Søk

Ukens..


Ukens spiller: Kristine Lunde-Borgersen. I forrige uke kom nyheten om at hun gjør comeback ettersom at Marta Tomac er ute med korsbåndsskade. Kristine la opp for 2 år siden, men skal nå spille sammen med tvillingsøster Katrine i Vipers. Jeg er veldig spent på hvordan dette skal gå, men hun har utrolig mye erfaring å ta med på banen. Dette er en spiller med både EM, VM og OL gull.

Ukens tilbakeblikk: Da Larvik vant Champions Leauge gullet i 2011. Jeg så første kampen live,og siste match på tv'n. Det var utrolig nervepirrende, men det var veldig deilig når de vant tilslutt. Ukens instagram: Veronica Kristiansen

Ukens opptur: To seire mot Frankrike er absolutt en opptur. Det har vært utrolig morro å være på kampene denne uken, og stemningen har super. Jeg har vært på flere landskamper tidligere og det har alltid vært god stemning blant publikum.

Ukens nedtur: Det var litt kjedelig at ikke Camilla Herrem, Emilie Hegh Arntzen og Silje Solberg ikke spilte disse kampene. Hadde sett frem til å se de på banen igjen også.

Ukens bilde:


Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page