top of page
Søk

The same procedure as every year:


Da er jeg tilbake etter en lang sommerferie. Oppkjøringen har allerede startet, og om ikke lenge braker det løs i eliteserien! Dessverre har det gått litt hardt for seg for Larvik sitt mannskap. Som mange vet er det mye nytt i laget allerede, og det hjelper ikke at flere har havnet på skadelisten før det hele har startet. Martine Wolff har fått en smell i hode. Emilie Christensen har operert albuen, mens Thea Mørk er ute med skulderskade. Kristine Breistøl, Hege Løken og Guro Rundbråten har alle knær å ta hensyn til. Også Gabriela Moreschi blir sittende på benken. Dette var skadene FØR Larvik dro til Polen for å spille turnering. I går fikk Tonje Berglie en smelli hode, og både Cassandra Tollbring og Mathilde Rivas Toft sliter med knær. Den rutinerte Tine Stange sliter med en kink i ryggen.

Larvik vant første kampen i turneringen i går 28-22. Dessverre ble det tap mot Pogon Szczecin og Larvik møtte Lubin i bronsefinalen i dag. Det ble faktisk en 31-29 seier ut i fra hva jeg så på instagram. 5 av 8 tilgjengelige spiller var under 20 år gamle, og kun Linn-Kristin Riegelhuth Koren kunne skryte på seg litt rutine.

Kilde: Op.no


The same procedure as every year: Larvik sliter nok en gang med en del skader og får noen utfordringer frem mot seriestart. Tine Stange har fått kink i ryggen. Foto: LarvikogNorge

#larvikhk #tinestange #skader #injuries #larvikhåndballklubb

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page