Søk

Bursdag - Kristine Breistøl


Hurra for Kristine Breistøl som fyller 24 år i dag.

Hun kom til Larvik fra Bækkelaget i 2012 og har vært i klubben siden. Kristine ble sett på som et stor talent fra tidlig alder, blant annet på grunn av sin høyde. Hun er et skarp skytter og en fantastisk forsvarsspiller. Dessverre har hun slitt med jumpers knee og dette har satt en liten stopper for karrieren tidligere. Heldigvis er dette mer under kontroll per dags dato, og hun blir en viktig spiller fremover for LHK.

Kristine fikk sin debut på landslaget 06.10.2016, men har fortsatt til gode å spille i et mesterskap. Hittil har det blitt tre landskamper og 4 mål. Det blir spennende å se om det blir flere kamper etterhvert, det er stor konkurranse på bakspillerplassen i dag.


Foto: LarvikogNorge


20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle