top of page
Søk

Treningskamp: Storhamar - LHK


I dag braker det løs i Boligpartner Arena, mellom Storhamar og LHK.

Dette blir en spesiell kamp på flere måter:

Heidi Løke debuterer for Storhamar etter å vært 6 år i utlandet. Før hun gikk til Gyør i Ungarn spilte hun nemlig for Larvik HK. Storhamar presenterer sitt eliteserielag for denne sesongen. Larvik har som mange har fått med seg skiftet ut store deler av laget. Det blir spennende å se hvor de står når det nærmer seg seriestart.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren møter lillesøster Betina Riegelhuth til duell.

Jeg har allerede bestilt billetter og tar turen til Hamar. Det blir morro å se det nye laget i aksjon. Forhåpentligvis skal jeg klare å få tatt en del bilder av de nye spillerne også.Mange møter: Heidi har møtt LHK flere ganger i Champions Leauge. Nå møtes de i den norske serien.

Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page