top of page
Søk

Ukens...


Ukens spiller: Linn-Kristin Riegelhuth Koren - Hun har hatt en god oppkjøringperiode og er en spiller som tar tak nå som det trengs. Med flere på skadelisten har Linka blitt ''alene'' om rutinen i laget, men det virket som om hun tar det med ro. Jeg har jo hatt henne som favoritt hele veien, og synes Linka er en fantastisk spiller og et forbilde!

Ukens tilbakeblikk: Da Katrine Lunde reddet ''alt'' mot Ungarn under EM i 2010. Hun sto som en levende vegg og ble hyllet etter kampen.

Ukens anbefaling: Last ned ''Larvik HK'' appen på App store/Google play. Her kommer det nyheter, kampresultater og annet snacks!

Ukens instagram: larvik_handballklubb - oppdateringer både på profieln og i instagramstoryen. Følg livet på trening og kamp HER

Ukens opptur: Jeg skal på kamp på søndag, men dessverre blir det ikke Larvik denne gangen. Jeg har jo Larvik som favorittlag, men synes det er spennende å følge de andre landslagsspillerne litt også. Flere spillere har plassert seg i Vipers, og jeg skal derfor se de i aksjon mot Glassverket :)

Ukens nedtur: På fredag kom beskjeden om at Kjerstin Boge Solås har røket korsbåndet. Dette er veldig trist for klubb, landslag og ikke minst Kjerstin selv. Håper hun kommer seg raskt tilbake på banen igjen!

Ukens bilde:3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page