Søk

Bursdag - Hege Løken


I dag skal vi gratulere Hege Løken som fyller 24 år.

Hun spiller høyrekant og kom til Larvik fra Skrim i fjor. Dessverre ble første sesong kort da hun røk korsbåndet mot Storhamar. Dette gjorde at hun satt på tribunen resten av sesongen, og det er vanskelig å si så mye om henne som spiller. Jeg så henne i åpningskampen mot Oppsal, og synes hun gjorde en god figur der. Hun ble også kåret til banens beste mot Stabæk før hun ble skadet. Håper vi får sett mer av henne denne sesongen, for jeg tror hun er en veldig god og spennende spiller.

Tidligere har hun også spilt for Stranda, Elnesvågen og Levanger.

Er det en annen ting Hege Løken er flink til så er det å synge. Ta en titt HER, så skjønner dere hva jeg mener :)


Foto: LarvikogNorge


17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle