Søk

Hvem vinner serien? - Min mening!


Det har vært mye snakk om et troneskifte i årets sesong, og at serien aldri har vært mer spennende. Jeg er enig, for første gang siden jeg begynte å bli veldig interessert i håndball er det ikke gitt at Larvik tar gullet. Helt ærlig så synes jeg det faktisk er veldig bra for norsk håndball generelt.

Første kamp er allerede spilt, og det endte med seier til Storhamar. På søndag skal resten av lagene i gang, og det blir full fart fra første stund.

Så skal jeg prøve å tippe tabellen: Jeg må faktisk krype til korset å sette Vipers på første plass i år, for på papiret er de det sterkeste laget. Når det er sagt så skal det presteres på banen i mange kamper fremover, alt kan skje. Det fikk vi også bevis på i flere enkelt kamper i fjor. Hvis jeg skal si hva jeg håper så er det selvfølgelig at Larvik tar gullet. Det er det mye nytt og ungt som skal spilles inn sammen med de rutinerte spillerne. Dette tar tid og vil nok bli litt avgjørende, men de kan absolutt slå til de også.

1. Vipers

2. Larvik 3. Storhamar

4.Byåsen

5. Sola

6. Molde

7. Tertnes

8. Oppsal

9. Gjerpen

10. Fredrikstad

11. Stabæk

12. Glassverket


LInn Sulland og Vipers blir sterke i årets eliteserie. Foto: LarvikogNorge


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle