top of page
Søk

Det blir tøffe tak fra start


Nå smeller det på ordentlig. Etter at Storhamar slo Sola på onsdag skal resten av lagene i aksjon i morgen. Det er flere spennende kamper og lagene kjemper om viktige poeng. Larvik og Vipers tror jeg er ganske sikre i serieåpningen, mens de resterende kampene er litt mer åpne. Jeg har skrevet om jeg tror hjemmelaget eller bortelaget vinner i parentes.

Larvik - Fredrikstad (H) Kampstart: 17.00 Bortelaget rykket opp denne sesongen, etter å ha spilt i 1.divisjon siden 2015. Har ikke mye informasjon om dette laget dessverre. Tor Odvar Moen håpet egentlig at serien skulle starte en måned senere. Flere spillere har slitt med skader og de har derfor ikke klart å spille alle ordentlig inn enda. De imponerte dog i NM da de vant med store siffer mot rekruttlaget Fram. Linka og Martine Wolff var sentrale med 14 og 11 mål.

Glassverket - Vipers (B)

Kampstart: 17.00 Glassverket ble sendt på hode ut av cupen da de tapte mot Follo, ingen god start for Drammens laget. Fjorårets 3.plass har mistet mer eller mindre alle sine profiler og skal få det tøft mot gullfavorittene.

Vipers har mange spennende navn på papiret, blant annet Lunde tvillingene. Glassverket må også passe seg for Linn Sulland, Emilie Hegh Arntzen og Malin Aune. Det blir mange landslagstjerner i aksjon i denne kampen.

Byåsen - Oppsal (H)

Kampstart: 18.00

Byåsen har mistet noen profiler, men har flere som har spilt sammen i lang tid. Silje Waade er tilbake etter skade og blir viktig, sammen med kantspillerne Kristin Venn og Marit Røsberg Jacobsen. Oppsal kom på 7.plass i fjor, men har mistet noen spillere siden da.

De har Marte Røkke som ble toppscorer for laget i fjor, i tillegg til tidligere Glassverket spiller Mette Leipart.

Stabæk - Tertnes (B)

Kampstart: 18.00

Stabæk har mistet sin toppspiller Helene Gigstad Fauske. har allikevel noen rutinerte spillere i Kristiane Stormoen,Henny Reistad og målvakt Marte Pedersen. Tertnes har fått sin storspiller skadet før seriestart, Kjerstin Boge Solås. Heldigvis har de en trener som har tryllet litt før i Tore Johannessen. Vilde Johansen (tidliger Larvik) er hentet inn og må stå frem. Bodil Sørheim og Marie Davidsen er rutinerte i laget.

Molde - Gjerpen (H) Kampstart: 18.00 Molde har rykket opp igjen og er klare for en ny sesong i eliteserien. De har de tre søstrene Obaidli på laget, med landslagsspiller Anniken i spissen.

Gjerpen har Andrea Rønning, Dorthe Groa og Melanie Bak, endte på en 9.plass i fjor.

Litt vanskelig å si så mye om disse to lagene, da jeg ikke har så mye informasjon. Begge lagene trenger ihvertfall poeng i starten, jeg setter en knapp på hjemmelaget.

KAMPENE SENDES PÅ HANDBALLTV.COM


En god oppkjøring: Linka har scoret mange mål i oppkjøringen med Larvik. Hun blir en viktig spiller for laget denne sesongen. Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page