top of page
Søk

Ukens - ''De løp Gyør i senk''


Ukens spiller: Camilla Herrem -Gjorde comeback i Norge etter flere år i utlandet. Ble dessverre tap i åpningskampen, men synes ikke Camilla gjorde seg bort i kampen med 4 mål. Det er godt å få flere norske profiler hjem igjen :)

Ukens tilbakeblikk: Seieren mot Gyør på bortebane i 2011, Larvik vant hele 24-18 i den kampen. Her spilte også mine to favorittspillere en av sine beste kamper. Kari Mette Johansen og Linn-Kristin ''Linka'' Koren scoret 6 og 5 mål. De løp Gyør i senk rett og slett! Lene Rantala fikk også stå i mål i denne kampen, og hun sto strålende. Daværende Gyørmålvakt, Katrine Lunde, ble skutt ut av målet etter første omgang!

Ukens anbefaling: DRA PÅ KAMP --> Norsk håndball trenger publikum. Har du mulighet så ta turen innom en av eliteseriens kamper så gjør det!!

Ukens instagram: Fotosas - Mye bilder av både Larvik og landslaget, en super dyktig fotograf rett og slett :)

Ukens opptur: Det ble kamp denne runden også. Gøy å se flere av landslagsspillerne i aksjon for Vipers!

Ukens nedtur: Jeg var på kamp i går for å se Vipers. Hadde gledet meg til å se Kristine Lunde-Borgersen på banen, men dessverre ble hun sittende på benken hele kampen. I tillegg kan jeg jo tapet til Larvik, det var heller ikke så veldig morro.

Ukens bilde:


Lunde tvillingene. Foto: LarvikogNorge

#larvikhk #tilbakeblikk #ukens

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page