top of page
Søk

Alle poeng teller!


Mens Byåsen og Vipers kjemper om en plass i Europacup, skal flere av lagene kjempe om viktige poeng i serien.

Seks lag skal i aksjon i kveld, mens resten spiller kamper på onsdag og torsdag.

Før dagens kamper kan vi ta en oppsummering fra første runde:

1,2 og 3.plass på tabellen: Vipers, Tertnes og Storhamar

10,11 og 12.plass på tabellen: Sola, Stabæk og Glassverket

Flest mål totalt (lag): Vipers, 43 mål (5 straffer)

Færrest mål totalt (lag): Glassverket, 19 mål

Toppscorerlista: 1. Kari Brattset (Vipers), 2. Elise Skinnhaugen (Storhamar) og 3. Betina Riegelhuth (2 straffer, Storhamar), 9 mål. Larvik's toppscorer: 14.plass - Linka R. Koren 6 mål (2 straffer)

Flest tilskuere: Sola - Storhamar, 1120 tilskuere.

Dette er dagens kampene:

Fredrikstad - Sola (B) Kampstart: 16.00

FBK fikk en drømmestart mot Larvik forrige runde og viste solide takter. De hadde fart, gjorde lite feil og hadde en solid målvakt i Jenny Caroline Sandgren. Hele laget sto sammen og dette var oppskriften til seieren. Jeg tror allikevel at et revansjesugent Sola er klare for å ta sine første poeng i dag, de tapte mot Storhamar i serieåpningen. Tonje Nøstvold og Line Ellertsen må opp noen hakk og sammen med lynvingen Camilla Herrem kan de få en seier.

Gjerpen - Larvik (B)

Kampstart: 18.00 Gjerpen tapte mot Molde i forrige uke, og jeg tror de må vente enda en runde før de får poeng. Bakspillerne Andrea Rønning, Dorthe Groa og Melanie Bak kan skape trøbbel for Larvik på en god dag. For at Larvik skal ta seieren må de først og fremst sette forsvaret sitt, Fredrikstad kunne bare løpe igjennom i forrige runde. De må også sette skuddene og få flyt i angrepsspillet sitt. Mange av spillerne kan bedre enn det de viste sist. Dessverre mangler de en viktig forsvarsbrikke, Tine Stange er ute i 4 uker med en tommelskade.

Oppsal - Stabæk (H) Kampstart: 18.00.

Oppsal imponerte med en seier over Byåsen sist og viste solide takter der. Målvakten Rikke Marie Granlund sto solid mellom stengene og fremover sto Christina Solheim Andersen og Mette Leipart frem. Disse blir også viktige mot Stabæk, som tapte mot Tertnes i første seriekamp. Har Stabæk en god dag så har de absolutt en sjanse mot Oslo-klubben, men da må alle spillerne stå frem.

Resten av lagene spiller på onsdag og torsdag, så det kommer et eget innlegg om disse kampene til uka.

Kampene kan du se på handballtv.com (LINK)


Mer av dette: Larvik trenger et god forsvar og en solid Guro Rundbråten for å få sesongens første poeng. Foto: LarvikogNorge


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page