top of page
Søk

Ukens: Følg Larviks konkurrent på instagramFoto: LarvikogNorge

Ukens spiller: Kari Brattset. Synes hun virkelig har fått vist seg frem de siste ukene i Vipersdrakta. Mot Glassverket satte hun 9 mål i nettet, og mot Ålgård i cupen ble det 10 scoringer. I helgen var hun ikke bare sikker fra streken, men hun skaffet også flere straffer. Jeg har fått skikkelig sansen for Kari og håper hun får en plass i årets VM tropp.

Ukens tilbakeblikk: Kari Mette Johansen sin prestasjon under EM finalen i 2006. Her scoret hun 9 mål på 9 forsøk, en imponerende prestasjon. Det ble 10'ere hos både VG og Dagbladet etter kampen. Kari Mette spilte et fantastisk mesterskap og ble kåret til beste venstrekant.

Ukens anbefaling: Følg med på TV 2 Håndball på Facebook i morgen kl 10.00. Da tar Thorir og Mia ut de som skal spille EM kvalikk 27.09 og 01.10 :)

Ukens instagram: Storhamarhåndballelite - Jeg synes de er veldig flinke på å oppdatere - både med bilder, livesendinger og på instastory. Absolutt et spennende lag å følge. De har også flere profiler på laget sitt, blant annet Heidi Løke og Alma Hasanic.

Ukens opptur: Vipers er videre i Champions Leauge og Byåsen skal spille 2.runde i EHF cup. Vi har nå to lag i Champions Leauge (Vipers og Larvik) og tre lag i EHF cup (Tertnes, Glassverket og Byåsen).

Ukens nedtur: Larviks Tonje Berglie, som forøvrig scoret 11 mål i cupkampen på onsdag, fikk en skulderskade mot Gjerpen i går. Fra før er også venstrekant Thea Mørk ute med en skadet skulder. Det vil si at Larvik kun har rekruttspiller Marie Duvholt Kaspersen i den posisjonen.

Ukens bilde:


Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page