top of page
Søk

Toppkamp på TV!


Dagens kamper:

Storhamar - Glassverket H Kampstart: 18.30

Storhamar viste solide takter mot Sola i serieåpningen, og de har flere sterke spillere i troppen. Med en Elise Skinnehaugen i toppform blir Hamar-laget vanskelige å stoppe. De har en stor trussel i Betina Riegelhuth og Tonje Enkerud, i tillegg til unge Mia Solberg Svele.

Glassverket har dessverre ikke de største trusslene, bortsett fra en rutinert Renate Saastad Sømme. Resten av laget er unge og urutinerte, og det er ikke lett å stå frem mot sterke lag.

Jeg mener dette er en klar hjemmeseier.

Vipers - Byåsen H Kampstart 20.30 - KAMPEN SENDES PÅ TV2 sportskanalen//TV2 sumo

Vipers er gullfavoritter i årets sesong, og må nok leve med det stempelet hele sesongen. De viste solide takter mot et utspilt Glassverket forrige uke. Byåsen derimot gikk på et tap mot Oppsal. Jeg tror absolutt dette blir en spennende kamp om begge lag spiller opp mot sitt beste. Hos Vipers er Kari Brattset i toppform om dagen, sammen med bakspiller Jeanett Kristiansen. I tillegg har de en solid og rutinert målvakt i Katrine Lunde. Byåsen har flere spillere som er i landslagsdiskusjonen og har et sammensveiset lag. Målvaktene Andera Austmo Pedersen og Tonje Lerstad må opp på toppnivå og forsvaret må stå støtt. Moa Høgdal, Silje Waade og Teodora Tomac må stå frem, sammen med kantspillerne Marit Røsberg Jacobsen og Kristin Venn.

Jeg tror det bikker Vipers sin vei, men er åpen for at også Byåsen kan ta denne.

Tertnes - Molde H

Kampstart: 18.00, torsdag 14.09

En veldig åpen kamp som jeg føler kan gå begge veier. Tiltross for at Tertnes mistet sin store profil Kjerstin så sto de frem som et lag i første seriekamp. Marie Davidsen har bevist at hun er en solid målvakt i flere sesonger allerede. Celine Sivertsen, Vilde Johansen, Malene Bergset og Thea Stankiewicz spilte godt mot Stabæk, og må fortsette det solide spillet fra den kampen.

Molde har søstrene Obaidli som en viktig trio, landslagsaktuelle Anniken scoret blant annet 7 mål mot Gjerpen i forrige kamp. Med et solid målvaktspill fra Caroline Martins kan dette bli en spennende kamp.

Jeg holder en liten knapp på hjemmelaget her.

Kampene ser du på handballtv.com, bortsett fra Vipers - Byåsen som går på TV2 sportskanlen// Tv2 sumo!


Kari til VM?: Brattset har stått frem for Vipers i de siste kampene. Hun kjemper blant annet mot en VM plass i desember. Foto: LarvikogNorge


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page