Søk

Gullfavoritten fikk kamp


Da er 2.runde i serien overstått og alle lagene har spilt to kamper. Storhamar -Glassverket og Vipers - Byåsen spilt på onsdag, og Tertnes - Molde kjempet om poengene i går.

Storhamar - Glassverket 36-31 (21-13) Jeg tippet: Hjemmeseier

Det ble ikke en spennende kamp, men samtidig ikke en velspilt en. Jeg har ikke fått sett kampen selv, men jeg synes Storhamar burde kunne ha klart å spilt bedre i forsvar. 31 mål mot Glassverket er ganske mye spør du meg, med all respekt. De skriver selv også at de under presterte i kampen. Allikevel så skal Glassverket ta med seg det her til neste match.

Banenes beste: Elise Skinnehaugen, Storhamar og Renate Saastad Sømme, Glassverket

Toppscorere: Ellen Marie Folkvord 8 mål, Storhamar og Renate Saastad Sømme 10 mål (1), Glassverket.

Vipers - Byåsen 30-26 (15-13)

Jeg tippet: Hjemmeseier

Dette ble tippet som en jevn affære, og det ble det. I en god periode var det 6-6 mellom lagene, Vipers gikk til 13-9 i en periode med mye utvisninger på Byåsen. Bortelaget hentet seg inn igjen til 13-13 et par minutter før hvilen. Det var bortelaget som slo til mot slutten av omgangen og ledet til pause. Begge lag slet med litt tekniske feil og noen bom. Emilie Hegh Arntzen var god for Vipers, mens Marit Røsberg Jacobsen satte sine sjanser for Byåsen. Andre omgangen ble en litt annen, og med en Linn Sulland og Kari Brattset on fire ble avgjørende. Det var hjemmelaget som klarte å holde hode kaldt mot slutten og sørget for en fin 30-26 seier. Dessverre hadde ikke en av Byåsens store spiller, Silje Waade, dagen mot gullfavoritten. Laget generelt fungerte ikke etter hvilen og kastet bort flere baller i de avgjørende sluttminuttene.

Banenes beste: Kari Brattset, Vipers og Tonje Lerstad, Byåsen

Toppscorere: Linn Jørum Sulland og Emilie Hegh Arntzen (3), 8 mål og Teodora Tomac 7 mål (4), Byåsen.

Tertnes - Molde 25-29 (14-11)

Jeg tippet: Hjemmeseier Bortelaget gikk opp i en 2 målsledelse etter 5 minutter, de ledet frem til det hadde gått 20 minutter. Deretter tok hjemmelaget ledelsen og ledet med hele 6 mål i en periode i 2.omgang. Mot slutten av kampen tok Molde tak og hentet igjen ledelsen. Celine Sivertsen fikk rødt kort etter 45 min, noe som ble avgjørende for hjemmelaget. Kollapsen på slutten ble et faktum og Molde vant 29-25.

Banens beste: Marie Skurtveit Davidsen (målvakt), Tertnes og Mona Obaidli, Molde Toppscorer: Celine Sivertsen (1) og Thea Stankiewicz 6 mål, Tertnes og Natasa Jankovic 6 mål, Molde

På søndag er det nye kamper som skal spilles og nye poeng som skal deles ut :)


Scoret ti: Renate Saastad Sømme er en av Glassverkets viktigste spillere. Foto: LarvikogNorge


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle