Søk

Viktige poeng i ''bunnstriden''


Det skal spilles to nye kamper i kveld, og her er oversikten:

Sola - Larvik B

Kampstart: 18.00

Jeg tror Larvik har satt spillet sitt og er mer tryggere sammen nå enn i første seriekamp. Jeg tror de får en tøffere kamp i kveld enn mot Gjerpen (vant 40-20). Allikevel synes jeg Sola har slitt litt i sine to kamper, kanskje er de gira på revansj?

Det blir nok en veldig spennende kamp.

Molde - Oppsal H Kampstart: 18.00

Denne tror jeg blir ganske tøff, og disse to lagene kjemper om viktige poeng. Begge har vunnet sine to første kamper, hvor blant annet Oppsal fikk en sterk seier mot Byåsen. Jeg tror Molde skal ha et bedre lag og slå Oslo-laget i kveld.

Begge kampene går på handballtv.com :)

Det blir full rulle på onsdag hvor det spilles fire kamper. Jeg kommer med eget innlegg på dette til uka.


Nye dueller: Larvik skal møte Tonje Nøsvold og Sola i kveld (Her i Byåsendrakt). Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle