top of page
Søk

Sesongens andre tap


Denne sesongen er den mest åpne på mange år, og vet dere hva? Jeg synes det faktisk er veldig bra. Det skal være spenning og det skal være konkurranse om medaljene. Bare på de tre første kampene har det kommet flere uforutsette resultater enn på de siste sesongene tilsammen.

Her er gårsdagens resultater:

Sola - Larvik 27-26

Jeg tippet: Borteseier

Jeg ser ikke på det som den største bombe at Sola vant kampen, for de har et godt lag. Det var en jevn kamp fra start, tiltross for at det var hjemmelaget som ledet 3-1 etter 8 minutter. Larvik kom seg mer inn i kampen, men Sola hadde overtaket i 20 minutter. Larvik hadde en sluttspurt med Maria Hjertner i spissen. Til pause ledet Larvik 14-17 etter et straffemål av Linn-Kristin Riegelhuth.

I andre omgang fortsatte Larvik å holde ledelsen, men etter et kvarter var den hentet inn igjen. Sola slapp ikke taket og lagene fulgte hverandre tett helt inn. På slutten fikk begge lagene flere sjanser som de rotet bort. Helt på tampen hadde Larvik sjansen, men mistet ballen og Sola benyttet sjansen til å løpe ballen inn i mål.

Dessverre ble det kun 9 mål på Larviks bakspillere, på 23 forsøk. Det var også slik de tapte kampen mot Fredrikstad, med dårlig uttelling!

Banens beste: Kimberley Ewanovich, Sola og Linn-Kristin R. Koren, Larvik

Toppscorere: Tonje Nøstvold 11 mål (3), Sola og Linka 14 mål (6), Larvik

Molde - Oppsal 31-31 Jeg tippet: Hjemmeseier

Dessverre fikk jeg ikke sett kampen da Sola - Larvik gikk samtidig. Ut i fra liveoppdateringene så byttet lagene på å lede og ligge jevnt. Oppsal ledet blant annet 9-4 etter 12 minutter og gikk til ledelsen med 13-17. I andre omgang holdt de ledelsen frem til det hadde gått 10 minutter, da hadde Molde satt opp noen gir. Plutselig var det de som ledet 26-23 og holdt ledelsen frem til det gjenstod 7 minutter. På de siste 5 minuttene scoret Oppsal 3 mål og Molde bare 1. Det ble poengdeling i Molde.

Banens beste: Anniken Obaidli, Molde og Christina Solheim Andersen, Oppsal.

Toppscorere: Anniken Obaidli 7 mål, Molde og Christina Solheim Andersen 8 mål (1), Oppsal


Toppscorerertittelen: Det ble også en kamp om målene i gårsdagens kamp, her er fjorårets toppscorer mot årets toppscorer (per dags dato). Foto: LarvikogNorge


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page