Søk

Bursdag - Marta Tomac


I dag har landslagspiller Marta Tomac bursdag, hun fyller 27 år.

Til daglig spiller hun i Vipers Kristiansand, noe hun har gjort siden 2015. Tidligere har hun også spilt for Byåsen (2011-2015), Aarhud (2010-2011) og Selbu (2006-2010). I Byåsen spilte hun sammen med søster Teodora Tomac.

Marta har tidligere spilt for det kroatiske landslaget og var blant annet med de for å spille kvalikk til EM 2010. I 2015 valgte hun derimot å bytte til norsk statsborgerskap ettersom at hun er født og oppvokst i Norge. Allerede i november 2015 debuterte hun for Norge, og fikk spille VM samme år. Det har blitt både VM og EM gull på Marta de siste to årene. Hun har 36 kamper for Norge og 39 mål hittil.

Dessverre er hun ute med en korsbåndskade per dags dato og er uaktuell til VM i desember.

Jeg håper Marta får en god opptreningsperiode videre og er tilbake så fort som mulig.

GRATULERER MED DAGEN!Foto: LarvikogNorge


18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle