top of page
Søk

En klassiker i kveld!Det er på tide med nye kamper, og det skal spilles 4 i kveld:

Status før kvelden:

1,2 og 3.plass: Molde (3 kamper) 5 p , Oppsal (3 kamper) 5 p og Vipers (2 kamper) 4 p.

10,11 og 12.plass: Stabæk (2 kamper) 0 p, Gjerpen (2 kamper) 0 p og Glassverket (2 kamper) 0 p

Flest mål (totalt): Oppsal 93 mål (5 straffer)

Færrest mål (totalt): Gjerpen 45 mål (4 straffer)

Toppscorerlista: 1. Linn-Kristin Koren (Larvik) 36 mål, 2. Christian Solheim Andersen (Oppsal) 20 mål og Tonje Nøstvold (Sola) 20 mål. Alle disse tre spillerne har spilt 3 kamper hver.

Larviks toppscorer: Linka

Flest tilskuere (2 .runde): Vipers - Byåsen 1597 Flest tilskuere (3.runde): Molde - Oppsal 1200 (Sola - Larvik samlet 1125)

Dagens kamper:

Gjerpen - Tertnes H Jeg tror Gjerpen har fordelen med hjemmebane. De tapte kraftig mot Larvik sist uke og er nok gira på å spille en bedre kamp. Gjerpen har en sterk bakspillerekke og fungerer den så vinner de. Tertnes har en liten tropp og er nok en del svakere etter tapet av Kjerstin. En av de om kan bli avgjørende er Marie Davidsen som har vært solid for laget over flere sesonger. Kampen blir nok veldig jevn.

Stabæk - Vipers B

Stabæk skal virkelig har dagen om de skal få til å vinne denne kampen. Tror helt ærlig ikke det hjelper så veldig mot det antatte gullaget i serien. Vipers har et såpass sterkt lag og de bestemmer nok tempoet mot Bærumslaget.

Glassverket - Fredrikstad B

Fredrikstad har hatt en imponerende start med to seire, mot Larvik og Sola. Målvakten deres er veldig viktig, for hun har stått to solide kamper. De har et spennende lag og de fungerer godt sammen, hvis de fortsetter i samme spor så tar de denne. Glassverket viste gode takter mot Storhamar, men er nok litt for avhengig av Renate Saastad Sømme.

Byåsen - Larvik B

Dette har vært en klassiker i mange sesonger, men selvfølgelig blir det en helt annen kamp enn tidligere. Larvik har tapt 2 av 3 kamper, mens Byåsen står fortsatt med 0 poeng etter 2 matcher. Det er ikke ofte vi skal si at 8 og 9.plassen skal kjempe mot hverandre når vi snakker om disse to lagene. Jeg tror det blir kamp helt til døra, men jeg setter en knapp på mitt favorittlag Larvik.

#handball #eliteserien #larvikhåndballklubb #vipers

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page