top of page
Søk

Full runde før landslagsuke


Status før kveldens kamper:

1,2 og 3.plassen: Vipers 6 p, Fredrikstad 6 p og Molde 5 p

10,11 og 12.plassen: Glassverket 0 p, Gjerpen 0 p og Stabæk 0 p

Flest mål totalt: 1. Larvik 122 mål (4 kamper) og 2. Vipers 119 (3 kamper)

Færrest mål: Gjerpen 64 mål (3 kamper)

Toppscorerlista: 1. Linka 43 mål (Larvik, 4 kamper), 2.Linn Sulland 24 mål (Vipers, 3 kamper) og Renate Saastad Sømme 23 mål (Glassveket, 3 kamper)

Larviks toppscorer: Linka

Flest tilskuere (4.runde): Byåsen - Larvik 1374 stykker


Kampene:

Storhamar - Stabæk H

Denne seieren tror jeg er ganske bankers, spesielt etter at Stabæk fikk bank av Vipers tidligere i uken. Storhamar forsterker laget sitt med Heidi Løke og Anne Kjersti Suvdal.

Fredrikstad - Byåsen H Fredrikstad er i et veldig godt driv om dagen. Jeg tror de vil ta denne, for Byåsen har dessverre ikke imponert like mye hittil. Jeg har også litt trua på at Byåsen kan snu og få en liten revansje etter en dårlig start. Tipper en knapp hjemmeseier.

Larvik - Glassverket H Larvik har vært litt opp og ned, med 2 tap og 2 seire. Allikevel så tror jeg de skal få sin første hjemmeseier nå.

Vipers - Molde H

Vipers er gullfavoritten og føler at Molde skal få en hard kamp i kveld.

Sola - Gjerpen H Jeg følger Sola har et sterkere lag på papiret, men føler kampen er veldig åpen. Begge lagene er avhengig at bakspillerne og målvaktene fungerer om de skal vinne.

Oppsal - Tertnes B

Tertnes har et sterkt håndballhode på trenersiden som har tryllet før. Jeg tror derfor de kan ta denne etter en sterk seier mot Gjerpen på onsdag. Denne kampen blir også veldig åpen.


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page