top of page
Søk

Lekende lett og Norges nye yndling.


Norge fikk sin 11. seier mot Ukraina i går. Resultatet ble 35-22 (19-13) Det ble ingen spennende kamp, og Norge lå i ledelsen hele veien. Fremover gikk det fort og feilfritt de første minuttene. Norge gikk til ledelsen 4-1 allerede etter 3 og et halvt minutt, da fikk Ukraina nok og tok en timeout. En av de som sto frem før pausen var Nora Mørk. Hun sendte den ene gode pasningen etter den andre og scoret flere mål selv. Kari Brattset fikk en fordel av Nora's gode spill, og satte like så godt inn 4 mål før pausen. Katrine Lunde sto bra bakerst og reddet forsvaret ved flere anledninger. For bakover slet Norge en del i store perioder, og Ukraina fikk skyte fritt. Sanna Solberg kom inn å scoret 3 mål på 3 forsøk. Også Marit Røsberg Jacobsen satte sine sjanser. Omgangen var preget av få feil fra Norges side og Ukraina var dårlige på å løpe hjem.

Andre omgang startet helt motsatt av første omgang. For de første tre minuttene ble preget av feil og bomskudd istedet for mål. Det var ikke før Stine satte inn 20-13 etter 3,5 min at det ble fart på sakene igjen. Veronica hadde ikke en så god første omgang, men var et friskt pust med 3 mål etter hvilen. Kari fortsatte å være treffsikker, det samme med Marit Røsberg Jackobsen. Katrine hadde flere gode redninger når vi trengte det. Camilla Herrem vartet opp med en trick og en flyver mot slutten av kampen.

Frem mot slutten av kampen var det lite taklinger og kommunikasjon i det norske forsvaret. Til tider var det mye rom og store avstander mellom flere av spillerne. Jeg synes de har litt å gå på frem mot kampen på søndag. Fremover var det mye bra, god flyt og mye fart.

Kari Brattset blir nevnt her og hun gjorde en veldig god kamp i går kveld. 8 mål på 8 skudd i sin 12.landskamp er en positiv søknad til VM. Også Marit Røsberg Jackobsen var solid både fremover og bakover.

Mål Norge: Kari Brattset 8, Marit Røsberg Jacobsen 7 (2), Nora Mørk 6 (1), Veronica Egebakken Kristiansen 4, Camilla Herrem 4, Sanna Solberg 3, Stine Bredal Oftedal 2, Emilie Hegh Arntzen 1.

Malin Aune, Jeanett Kristiansen og Tonje Løseth ble sittende på benken hele matchen. Silje Solberg kom inn på et par straffer.


En strålende prestasjon: Kari Brattset ble banens beste. Foto: LarvikogNorge


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page