top of page
Søk

Ingen god norsk start..


Helgen er over og flere kamper ha blitt spilt. Vi kan oppdatere Champions Leauge først, her var både Larvik, Vipers og flere norske spillere i aksjon.


Foto: LarvikogNorge

Larvik - Thüringer 27-31 (16-11) Dessverre fikk de ikke en like god start, i fraværet av flere rutinerte spillere ble det en tøff oppgave.

Fremover fikk flere en god start, og nølte ikke med å skyte.Maria Hjertner hadde en god start for hjemmelaget, og Guro Rundbråten noen gode redninger. Dessverre fikk bortelaget returen gang på gang, forsvaret manglet ved flere anledninger. Til pause ledet Thüringer 16-11.

Det ble en dårlig start på andre omgang også, og Larvik lå hele 6 mål bak i en periode. De hentet seg mer inn etterhvert, og lå bare 3 mål bak. Emilie Christensen var het på kassa med 7 mål, i tillegg til Tonje Berglie og Mathilde Rivas Toft med 4 og 3 mål hver. Det ble tilslutt 27-31 tap for Larvik. Guro Rundbråten ble kåret til banens beste.

Metz - Vipers 30-22 (14-12)

Vipers fikk heller ikke den starten de ønsket i Europaeventyret. De fikk en god start på kampen, med en god Kristine Lunde-Borgersen som banket inn 3 mål. Også tvillingsøster Lunde fikk en god start. Vipers ledet både 4-1 og 5-2, men der stoppet det dessverre. Malin Aune hadde en god kamp med 6 mål, Kari Brattset var også god på strek med 4 mål.

Gyør - FCM 27-16 (15-8) Ingen tvil om hvem som var sjefen her. Stine Bredal Oftedal scoret 2 mål og Nora Mørk 3, Kari Aalvik Grimsbø som akkurat er tilbake fra kneskade fikk stå litt mot slutten. Hos FCM satte Veronica 3 mål, mens Helene Gigstad Fauske og Tonje Løseth scoret 2 og 1 mål hver.

Bucuresti - Krim 30-18 (15-7)

Det ble ingen norske mål i denne kampen, verken Marit eller Amanda scoret i kampen.

Nykøbning Falster - Vistal 27-21 (14-10) Tiril Merg fikk med seg 2 poeng i kampen. Hun spiller som regel forsvar, så ingen mål på den norske spilleren.

GRUNDIGLIGAEN

Molde - Storhamar 21-23 (11-10) Jeg tippet: Borteseier

Det var hjemmelaget som fikk den beste starten med en 3-1 ledelse. Det var også de som holdt ledelsen hele første omgangen. Dessverre ble mye av kampen ødelagt da Anniken Obaidli måtte ut med en vond kneskade. Beina gled under henne og kneet gikk i feil retning. Det er slike scener som ikke er noe hyggelige i håndballen. De klarte å holde seg i ledelsen frem til det gjenstod ca 15 minutter av kampen. Først 5 minutter før slutt var det Storhamar som tok ledelsen, ikke et minutt for tidlig. Noen sekunder før slutt dundret Betina Riegelhuth ballen i mål og sørget for 23-21 seier.

Banens beste: Caroline Martins (målvakt), Molde og Elise Skinnehaugen

Toppscorer: Kristina Logvin og Natasa Jankovic 5 mål, Molde og Elise Skinnehaugen 6 mål

Glassverket - Sola 26-41 (12-19) Jeg tippet: Borteseier

Sola hadde ingen problemer mot bunnlaget. Camilla Herrem feiret bursdag og slo likeså greit til med 11 scoringer på like mange forsøk.

Banens beste og toppscorer: Thale Rushfeldt Deila 8 mål, Glassverket og Camilla Herrem 11 mål, Sola

Stabæk - Fredrikstad 22-24 (10-14) Jeg tippet: Borteseier

Kampen var jevnspilt i starten, men Fredrikstad gikk opp i en 15-10 ledelse rett etter hvilen. Etter 43 minutter lå lagene likt, og det skulle bli en tøff match resten av tiden. Det ser ut som mål nummer 24 ble satt rett før slutt, og det sikret FBK seieren.

Banens beste: Caroline Ruud Helgesen, Stabæk og Ida Wernersen, Fredrikstad

Toppscorer; Caroline Helgesen og Thea Karlshaugen Pettersen 5 mål, Stabæk og Ida Wernersen 8 mål, Fredikstad


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page