top of page
Søk

Ekte idrettsglede - For en prestasjon


I går ble det mye spenning i eliteserien, og mye endret seg på tabellen.

Tertnes - Vipers 27-26 (12-15)

Jeg tippet: Borteseier

Kampens første 10 minutter var jevne og spennende, før Tertnes fikk en utvist. Deretter begynte de å gjøre mange feil og det er farlig mot Vipers stjernegalleri. Etter et kvarter spill så det ut som om dette skulle bli overkjøring fra bortelaget, da sto det nemlig 10-4. Så snudde det hele, Vipers begynte å bomme og feile. Med en god Marie Davidsen i mål hentet Tertnes seg mer og mer inn i kampen. De stoppet Kari Brattset på linja og flere av skytterne. Sakura Hauge holdt Vipers inne i kampen med gode redninge. Det var tre mål som skilte lagene til pause. Tertnes ga seg absolutt ikke og kjempet i vært angrep og forsvar. Flere spillere våknet, og spesielt Vilde Johansen sto frem med 7 mål. Etter 47 minutter spilt var laget ajour, og det sto 20-20 på måltavla. Der i fra og ut var det bare å kjempe for hvert eneste mål. Begge lagene sto frem og nektet å gi seg. Mot slutten ordnet Vilde straffekast med knappe 30 sekunder igjen, her scoret Celine Sivertsen. Deretter setter Mathilde Kristsensen ballen inn for Vipers, 26-26. Her begynner dramatikken for Tertnes skal ta et raskt avkast, men Kristine Lunde-Borgersen står i veien. Hun får deretter røde kortet og hjemmelaget får en ny straffe. Det blir mål og 2 viktige poeng.

Vipers spiller ingen dårlig kamp så dette var en god og underholdende håndballkamp.

Banens beste: Celine Sivertsen, Tertnes og Sakura Hauge, Vipers Toppscorere: Vilde Johansen 7 mål, Tertnes og Emilie Hegh Arntzen og Linn Jørum Sulland 5 mål (1), Vipers

Gjerpen - Oppsal 32-25 (16-9)

Jeg tippet: Hjemmeseier

Denne kampen så jeg ikke, men så ut som Gjerpen hadde god kontroll de siste 45 minuttene av kampen.

Banens beste og toppscorere: Melanie Bak 12 mål (5), Gjerpen og Christina Solheim Andersen 9 mål (4)

Byåsen - Storhamar 31-32 (15-16)

Jeg tippet: Borteseier

Dette var også en veldig god og underholdende håndballkamp. Lagene byttet på å lede hele veien i første omgang. Først sto det 2-5 til Storhamar, så hentet Byåsen seg inn og ledet 13-11. Til pause der i mot var det Storhamar som ledet med 1 mål. De holdt ledelsen frem til de hadde spilt 10 minutter i 2.omgang. Da lå lagene likt 21-21. Allikevel var det Storhamar som hadde det lille overtaket hele veien mot slutten. Byåsen så ut til å hentet seg inn igjen helt på tampen da de lå under med 3 mål. Innhentingen som dessverre for sent, det var Storhamar som kunne ta med seg to poeng hjem. De leder nå serien med 10 mål og har vunnet alle sine 5 kamper. Betina Riegelhuth hadde noen sinnsyke skudd som virkelig satt i målet, mens Tonje Enkerud var sikker md 6 mål på 6 forsøk. Også strekspillerne Ellen Marie Folkvord og Heidi Løke sto frem med viktige mål. Hos Byåsen var kantspillerne Kristin Venn og Marit Røsberg Jackobsen solide sammen med Teodora Tomac. Silje Waade gjorde en grei kamp og Moa Høgdahl kom seg i andre omgang.

Banens beste: Kristin Venn, Byåsen og Betina Riegelhuth, Storhamar Toppscorerne: Kristin Venn og Marit Røsberg Jackobsen (2) 6 mål, Byåsen og Betina Riegelhuth 9 mål, Storhamar


Håndballskrell: Det ble en spennende kamp i Bergen, Tertnes vant med 1 mål. Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page