top of page
Søk

Enda mer spenning i serien!


Er det noe som er veldig gøy i årets serie er at det er så mye spenning. De fleste kampene lever sitt eget liv, og det er kun 1 lag som har full pott hittil. I går ble det spilt 5 kamper, og jeg måtte svippe litt mellom kampene. Det er ikke lett å følge med på alle samtidig. Jeg har valgt å følge med litt med på alle lagene i år, og valgte derfor toppkampen Storhamar-Tertnes. Så også litt av Larvik - Stabæk kampen da den første var ferdigspilt.


En god periode: Det ble ny seier for Larvik i går. Foto: LarvikogNorge

Storhamar - Tertnes 26-23 (13-12) Jeg tippet: Hjemmeseier

Det ble nummer 1 mot 2 på tabellen i denne kampen. Det ble spenning fra første stund og Tertnes viste at de vil være med i kampen mot medaljene. Jeg så ikke de første 10 minuttene, men ser at Storhamar hadde en 5-2 ledelse. Da jeg begynted å se på sto det 5-4 til hjemmelaget. Etter et kvarter sto det 6-6 før Tertnes scoret to og ledet både 6-8 og 10-12. Så kom hjemmelaget tilbake og tok tilbake ledelsen før hvilen. Andre omgang ble også veldig spennende og jevn, frem til det gjensto 20 minutter. Da begynte Storhamar sakte, men sikkert å dra ifra bergenserne. med både en 19-16 og 22-18 ledelse. Tertnes bommet og feilet i en periode med en spiller mindre, det straffet seg dessverre. En som virkelig fikk vist seg frem i kampen var Storhamars spiller Elise Skiennehaugen. Også målvakt Persker sto solid mellom stengene. Hos Tertnes var Marie Davidsen som vanlig god, sammen med Vilde Johansen på linja.

Banens beste og toppscorer: Celine Sivertsen 7 mål (4) og Elise Skinnehaugen 8 mål

Larvik - Stabæk 33-26 (17-10) Jeg tippet: Hjemmeseier

Jeg så ikke mye av kampen, men det jeg så var ikke like imponerende. Det var nemlig Stabæk som fikk den beste starten på kampen med blant annet en 4-1 ledelse. Bom og feil fra hjemmelaget sørget for at de lå under frem til det sto 12 minutter på tavla. Så begynte Larvik med et bedre spill og traff på sjansene sine. Anført av en god Emilie Christensen og Mathilde Rivas Toft sørget de for en 17-10 ledelse til pause. Det ble en bedre start etter hvilen og de gikk opp i en 30-18 ledelse 48 minutter ut i kampen.Da hadde blant annet Hege Løken satt 3 kontringer på rad. Mot slutten av kampene ble de gode skuddene byttet ut med dårlige avgjørelser og bom. Blant annet sto målvakten Regina Gulbrandsen godt i målet mot slutten.

Det endte med en 7 målsseier tilslutt.

Banens beste: Emilie Christensen, Larvik og Thea Karlshaugen Pettersen, Stabæk

Toppscorer: Mathilde Rivas Toft 6 mål og Thea K. Pettersen 9 mål, Stabæk

Vipers - Oppsal 32-18 (19-16) Jeg tippet: Hjemmeseier

Det ble en ganske enkel seier for Kristiansand laget. Etter 7 minutter ledet laget 7-1, og hadde kontroll hele veien.

Banens beste: Jeanett Kristiansen, Vipers og Kristin Halvorsen, Oppsal

Toppscorer: Jeanett Kristiansen og Linn Jørum Sulland (1) 7 mål, Vipers og Kristin Halvorsen 5 mål (2)

Sola - Byåsen 25-22 (13-11) Jeg tippet: Hjemmeseier

Dette ble også en veldig spennende kamp, og lagene kjempet om viktige poeng. Byåsen har kun 2 poeng etter 6 kamper, og står fortsatt med det etter gårsdagens kamp. Lagene byttet litt på ledelsen i første omgang, og kampen var jevn hele veien. 49 minutter ut i kampen begynte Sola å sette inn et lite ekstra gir, og med mål fra Camilla Herrem sto det 20-18. Det var fortsatt spenning 5 minutter før slutt da Teodora Tomac satte inn 23-22. Seieren glapp da Tonje Nøstvold scoret på straffe rett før slutt.

Banens beste: Kimberley Ewanovich (målvakt), Sola og Tonje Haug Lerstad (målvakt), Byåsen

Toppscorer: Tonje Nøstvold 7 mål (2), Sola og Marit Røsberg Jacobsen 7 mål (3)

Glassverket - Gjerpen 24-28 (12-14) Jeg tippet: Borteseier

Det ble absolutt ingen overlegen seier, og Glassverket hang godt med. Til pause sto det 14-12. I andre omgang begynte Gjerpen å dra ifra og ledet med 7 mål i en periode. Glassverket kom seg litt mot slutten og knappet inn tapet litt. Banens beste: Trine Bronsta, Glassverket og Dorthe Groa, Gjerpen Toppscorer: Trine Bronsta 7 mål, Glassverket og Melanie Bak 7 mål (3), Gjerpen


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page