top of page
Søk

Ingen overraskelser i går!Vant mot pappa og gamleklubben: Det ble seier for Emilie Hegh Arntzen mot Gjerpen. Foto: LarvikogNorge

Nok en runde er over, og et ble ingen overraskende resultater:

Tertnes - Fredrikstad 27-24 (15-12) Jeg tippet: Hjemmeseier

Dessverre var det tekniske problem i 2.omgang, så derfor ble det vanskelig å få sett kampen. Ut i fra live siden på handball.no så ser det ut som om kampen var jevn, men med Tertnes i ledelsen. De holdt FBK på avstand med mellom 2-5 mål hele kampen. Så ikke ut som Tertnes var direkte truet, selv om 3 mål ikke er mye i håndball. Banens beste. Vilde Johansen, Tertnes og Brigita Ivanauskaite Toppscorere: Malene Bergset 8 mål (1), Tertnes og Brigita Ivanauskaite 7 mål, Fredrikstad

Gjerpen - Vipers 30-38 (12-17)

Jeg tippet: Bortseier

Jeg så bare første omgang, og Gjerpen hang med en god stund ut i omgangen. Blant annet sto det 8-8 etter 17 minutter av kampen. Vipers satte inn et ekstra gir mot slutten av omgangen, Der i fra og ut var det ingen tvil om hvem som skulle ta poengene i Skien.

Banens beste og toppscorere: Melanie Bak 13 må (4), Gjerpen og Malin Aune 7 mål, Vipers + Jeanett Kristiansen 7 mål (2).

Byåsen - Glassverket 34-15 (17-12) Jeg tippet: Hjemmeseier

Dette ble en viktig seier for Byåsen som kun har vunnet 1 kamp tidligere. Det ble ingen vanskelig kamp, og de må tydeligvis ha gjort en strålende andre omgang. Som dere ser pauseresultater så scoret de 12 mål, mens etter hvilen ble det kun 3(!).

Banens beste: Tonje Haug Lerstad (målvakt), Byåsen og Renate Saastad Sømme Toppscorere: Marit Røsberg Jacobsen 6 (4) mål, Byåsen og Renate Saastad Sømme 7 mål

Molde - Larvik 26-33 (14-16) Jeg tippet: Borteseier

Larvik gikk opp i en 2-0 ledelse før det hadde gått 5 minutter. Etter 10 minutter snudde kampen og hjemmelaget tok ledelsen. Molde satte både 6-4, 9-7 og 10.8 før Larvik tok tilbake føringen. Kristine Breistøl satte inn 10-10 da det gjenstod ti minutter av første omgang. Larvik så seg ikke tilbake resten av kampen og tok to nye poeng.

Banens beste og toppscorer: Cassandra Tollbring 9 mål (3) og Ragnhild Valle Dahl 9 mål (2)


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page