top of page
Søk

Disse skal spille semifinale Kan møtes i semifinalen: Både Larvik og Storhamar kom seg videre til neste runde. Foto: LarvikogNorge

Tertnes - Larvik  30-33 (14-18) Jeg tippet: Borteseier

Hjemmelaget fikk kampens første mål, men lagene fulgte hverandre tett. Larvik fikk en liten luke med 4-7 ti minutter ut i omgangen, men Tertnes hang seg allikevel på. Etter tyve minutter sto det 7-13 til Larvik anført av en god Mathilde Toft, Emilie Christensen og Maria Hjertner. Også Guro Rundbråten sto godt bakerst. Hjemmelaget kom tilbake og det sto derfor bare 14-18 til pause. Etter hvilen fikk hjemmelaget en bedre start og hentet opp store deler av ledelsen, 10 minutter ut i omgangen sto det 21-22. Det ble med det, for Larvik nektet å gi se og styrte kampen sikkert til siste slutt. Celine Sivertsen og Vilde Johansen var de som tok ansvar i kampen hos hjemmelaget, men det holdt ikke. 

Banens beste og toppscorer: : Celine Sivertsen og Emilie Christensen

Vipers - Fredrikstad 30-13 (12-7) Jeg tippet: Hjemmeseier

Fredrikstad ble ingen målestokk for stjernegalleriet til Vipers. Hjemmelaget slet litt med skuddene i kampen og dette var ikke deres beste kamp. Heldigvis sto målvaktene godt  i kveld og sørget for en solid seier. Fredrikstad fikk ikke så mye til å fungere, og det ble kun 13 mål i kampen. 

Banens beste: Jeanett Kristiansen og Jenny Caroline Sandgren (målvakt) Toppscorer: Jeanette Kristiansen 7 mål og Hedda Lande Thulin & Ida marie Wernersen (3) 3 mål hver.

Sola - Storhamar 27-34 (13-18)

Jeg tippet: Borteseier

Det var serielederne som startet best i kveld, med en 4-1 ledelse. Dette skjedde på de fire første minuttene, men så hentet Sola seg inn i kampen igjen. Det var de som tok ledelsen et par minutter senere med 6-5 og 9-7. Da halve omgangen var spilt kom Storhamar tilbake og tok ledelsen solid igjen, til pause sto det 13-18. I andre omgang var det bortelaget som spilte best og de ga aldri fra seg ledelsen. Betina Riegelhuth var skarp mot målet og Inga Presker sto godt bakerst. Hos Sola var Camilla en som tok ansvar og nektet å gi seg. 

Banens beste:Camilla Herrem og Betina Riegelhuth Toppscorer:Tonje Nøstvold 9 (4) mål og Betina Riegelhuth 9 mål

Skrim - Stabæk 24-33 (11-16)

Det ble en solid seier for Bærumsjentene i denne kampen. Så dessverre ingenting av denne da jeg prioritere de andre kampen i kveld. 

Banens beste: Madelen Bringaker og Regina Gulbrandsen (målvakt) Toppscorere: Trine Haugstad 8 mål og Henny Ella Reistad 10 mål.  

SEMIFINALEN TREKKES I MORGEN!!


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page