top of page
Søk

NM semifinale neste!


I dag er det duket for NM kvartfinaler, og her er oversikt over kampene:


Tertnes - Larvik B KL 19.15 //handballtv.com Dette var finalelagene i fjorårets NM. Jeg føler Tertnes og Larvik er veldig like lag, de har blant annet mange unge spillere. Ingen av lagene har noen ordentlige store stjernespillere (nå snakker jeg landslag). Allikevel så har de spillere som gir alt og som har gode kvaliteter. Tertnes har fått en god start denne sesongen med blant annet seier over Vipers. Larvik fikk en litt tung start med tap mot Fredrikstad og Sola, men har absolutt komme seg. Jeg setter en knapp på favorittlaget mitt, men tror dette blir veldig jevnt.

Vipers - Fredrikstad H KL 17.00 //handballtv.com

Østfoldlaget har overrasket hittil med en 4.plass på tabellen. De har allikvel ikke møtt toppklubbene enda, og jeg tror de vil lande litt i denne kampen. Det skal nok mye til for å slå Vipers på deres egen hjemmebane i kveld.

Sola HK - Storhamar B KL 18.00 //handballtv.com

Lagene møttes i serieåpningen og da fikk Sola seg en liten smell. Storhamar er ubeseiret i serien og har et sterkt lag. Det hjelper også at Alma Hasanic har meldt seg kampklar. Endelig er det duket for duell mellom Heidi Løke og Camilla Herrem!

Skrim - Stabæk B KL 19.00 //handballtv.com

Det eneste 1.divisjons laget som er igjen, de slo ut Byåsen i forrige runde. Stabæk har kommet seg litt i de siste kampene, men er et av bunnlagene i serien. Disse to lagene spilte også kvalikkamper mot hverandre, hvor Stabæk vant 37-28 første kamp og tapte 33-34 i andre. Skrim kan absolutt ha en sjanse mot en semifinale om de spiller på sitt beste.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page