top of page
Søk

To lag som ville ha poeng!


Den 8. runde ble tjuvstartet av Larvik - Tertnes i dag. Disse to lagene møttes også i cupkampen på søndag. Dette ble en helt annen kamp en sist, spesielt bakover. Vipers spilte Europacup kamp, og det ble en ny nedtur dessverre.


Tidligere lagvenninner: Vilde og Kristine har kjempet i mot hverandre i to kamper. Foto: LarvikogNorge

Eliteserien

Larvik - Tertnes 27-19 (10-7)

Jeg tippet: Hjemmeseier

Tertnes startet med å score ved Celine Sivertsen, men Tonje Berglie svarte raskt. Tertnes holdt ledelse 1-3, men hjemmelaget var raskt tilbake i kampen. Omgangen var jevn hele veien, og begge lag spilte likt med både godt forsvar, gode målvakter, scoringer, tekniske feil og bom. Det var uansett Larvik som gikk til pause med 10-7.

Etter hvilen gikk hjemmelaget opp til hele 12-7 før Tertnes klarte å hente seg opp igjen. 11 minutter ut i omgangen sto det bare 14-13, men som i sist kamp takket Larvik for seg og kjørte i fra. Det hjalp ikke at Thea Stankiewicz måtte ut med en stygg overtråkk halvveis i omgangen heller. Larvik var veldig flinke til å passe på Vilde Johansen på linja, og bakspillerne måtte skyte mer. Det reddet som regel Guro Rundbråten bak et godt forsvar. Hos Larvik var Cassandra Tolbring, Emilie Christensen og Mathilde Rivas Toft hete på kassa. Tamires Lima var veldig god på linja og sterk bakover.

Banens beste: Guro Rundbråten og Marie Davidsen (begge målvakter) Toppscorere: Cassandra Tollbring 7 mål (2) og Bodil Sørheim, Celine Sivertsen (1), Vilde Ingeborg Johansen og Malene Bergset 3 mål.

Larvik ligger nå på en 3.plass bak Storhamar og Vipers.

Champions Leauge:

Bietigheim - Vipers Kristiansand 25-24 (16-13)

Dessverre så jeg ikke mer enn 4 minutter av kampen. Da hadde Vipers hentet opp litt av ledelsen til Bietigheim, men det ble et veldig dårlig angrep helt på tampen. Her kunne de ihvertfall fått 1 poeng, men det ble rotet bort dessverre!

Linn Jørum Sulland, Kari Skaar Brattset og Emilie Hegh Arntzen, alle med 6 mål, Malin Aune 4, Vilde Jonassen 1 mål og Jeanett Kristiansen 1.


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page