top of page
Søk

TOPPKAMP!!


I morgen er det duket for kanskje sesongens mest spennende kamp (ihvertfall hittil). Storhamar tar i mot Vipers på hjemmebane og kampen er UTSOLGT! Jeg har vært heldig å fått billett til kampen og gleder meg til å ta turen til Hamar. Jeg tror det blir supergod stemning og veldig spennende.


LØRDAG 04.11.2017

Storhamar - Vipers H

Kl 17.15 // TV2 Sportskanalen

Jeg tipper faktisk hjemmeseier for jeg føler Storhamar har vært mest stabile hittil. Vipers har variert bittelitt, og har også et tøft kampprogram i Champions Leauge. De hadde nylig et tap i Tyskland og har nesten akkurat kommet hjem fra den før de tar turen nordover mot Hamar. Når det er sagt kan tapet mot Bietigheim gå begge veier, for jeg regner med at Vipers vil vise frem hva de har å by på sitt beste.

Det er ingen tvil om at kampen blir superspennende og publikum blir nok Storhamars 7. spiller. Dette må de jo utnytte til det fulle!

HC Vardar - Larvik Kl 17.00 // Viasat 4

Larvik trenger poeng om de skal ha en bittelitten sjanse til å nå mellomspillet. Det blir tøft og vanskelig, men jeg synes Larvik har spilt seg opp den siste måneden.

SØNDAG 05.11.2017

Fredrikstad - Oppsal H

Kl 14.30 //handballtv.com

Begge fikk en god sesongåpning med seier mot Larvik og Byåsen. Nyopprykkede FBK ligger på en imponerende 5.plass med 10 poeng hittil, mens Oppsal ligger på 9 med fem poeng. Jeg tror hjemmelaget tar denne, men vi har sett før at tabellen har lite å si.

Byåsen - Gjerpen B

Kl 18.00 // handballtv.com

Det Byåsen har vist hittil er ikke veldig imponerende spørs du meg, dessverre. Jeg tror at Gjerpen på sitt beste kan slå Byåsen per dags dato, så får vi se om Byåsen motbeviser det.

Sola - Molde H Kl 18.00 // handballtv.com

Molde har fått seg en smell etter å ha mistet Anniken Obaidli, og jeg tror det kan bli avgjørende. Sola tar nok denne, men som i de andre kampene blir jeg ikke overrasket om Molde vinner.

Glassverket - Stabæk B Kl 18.00 // handballtv.com

Dette er bunnkampen, rett og slett. Vanskelige å tippe hvem som vinner, men jeg synes Stabæk har vist forbedring utover i sesongen!


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page