Søk

DISSE SPILLER OGSÅ KAMPER:


Jeg har helt glemt at det er jo full rulle i Europa. Kampen mellom Storhamar - Vipers har tatt litt plass i hode mitt denne uken, og fått mye oppmerksomhet. Det er selvfølgelig ikke så rart når to av de største lagene i eliteserien skal møtes.


Foto: LarvikogNorge

I tillegg til Larvik - Vardar, som sendes på Viasat kl 17.00, spilles disse kampene:

FC Midtjylland - Brest Kl 13.30 //Ehftv.com

Vi finner Veronica Kristiansen, Tonje Løseth og Helene Gigstad Fauske i bakespillerrekka hos danskene. I tillegg er det de norske dommerne Kjersti Arntsen og Guro Røen som skal dømme kampen. Det var såvidt FCM vant 23-22 i sist kamp, blir det like spennende i dag?

CSM Bucuresti . Nykøbing Falster Kl 15.00 // ehftv.com

Her er det nordmenn hos begge lagene. Amanda Kurtovic og Marit Malm Frafjord gikk til Bucuresti i sommer, mens Tiril Merg meldte overgang til det danske laget. Sist gang vant Nykøbing 25-22 på hjemmebane.

Gyør - Rostov Don MANDAG 06.11 kl 19.00 // Ehftv.com

Gyør med Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal og Kari Aalvik Grimsbø vil nok ha revansje mot det sure 23-22 tapet i sist kamp!


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle