top of page
Søk

MIN VM TROPP


Så er dagen alle har ventet på - VM troppen skal taes ut, og da er det alltid mye spenning. Thorir er en luring så det er vanskelig å si hva han tenker.

Jeg har allerede gjettet troppen på mine VM sider, men legger den også ut her:


Målvakter: Katrine Lunde, Silje Solberg Litt vanskelig å si 100 % da jeg kun har sett Katrine denne høsten. I tillegg til Silje Solberg da Norge spilt EM kvalikk. Det er ingen tvil om at Katrine har hatt godt av å komme hjem. Jeg føler hun stråler om dagen og har vært stabilt god for Vipers. Kari Aalvik Grimsbø har vært skadet og det er ikke lenge siden hun kom tilbake. Derfor tror jeg Solberg og Lunde blir med til Tyskland.

Bakspillere: Veronica Kristiansen, Stine Bredal Oftedal, Nora Mørk, Emilie Hegh Arntzen, Silje Waade og Helene Gigstad Fauske/Tonje Løseth.

Trioen Mørk, Oftedal og Kristiansen er bankers. Det tror jeg også Artnzen er, selv om jeg ikke hun har hatt sin beste høstsesong. Silje Waade har slitt litt etter skaden, men har forsvarskvaliteter landslaget trenger. Jeg tror Gigstad Fauske eller Tonje Løseth får sin debut og blir med som lærling i dette mesterskapet. Jeg har egentlig tippet Helene, men har blitt litt usikker i løpet av høsten.

Kanter: Camilla Herrem, Sanna Solberg, Malin Aune og Marit Røsberg Jacobsen

Jeg tror faktisk Thorir tar med to rene høyrekanter denne gangen. Både Aune og Røsberg Jacobsen har vært gode for sine lag, spesielt sistnevnte som har storspilt i høst. Solberg er en viktig forsvarsbrikke, spesielt når Norge spiller 5-1. Hun har også vært på rundens lag i Danmark 2 ganger. Vi vet hva vi får av Herrem, hun er solid og har rutine i laget.

Flerposisjonsspillere: Amanda Kurtovic og Jeanett Kristiansen

Dette er hva jeg tror, men kanskje ikke helt hva jeg håper. Dessverre synes jeg ikke Amanda har vært helt der jeg føler hun burde være. På sitt beste er hun en fantastisk spiller, men det er lenge siden vi har sett hennes beste. Jeg tror uansett Thorir vil ha henne i VM troppen pga rutine. Når det er sagt så har jeg ingenting imot Amanda!! Jeg har et lite håp om at Skogrand får bli med da hun er en bedre forsvarsspiller.

Jeanett Kristiansen har vært litt opp og ned hittil, men jeg har et lite håp om at hun kommer med. Hun har et fantastisk skudd og har også vist at hun er solid fra kanten. Jeanett er også en habil forsvarsspiller.

Strekspiller: Heidi Løke og Kari Brattset

Det er vanskelig å unnlate Løke fra en tropp, spesielt etter det hun viste mot Vipers i helgen. Hun er på gang og vi vet at det bare kan bli enda bedre. Per dags dato er Brattset Norges beste strekspiller, hun har vist at hun takler nivået i Europa med Vipers. Kari storspilte også under den ene EM kvalikkampen tidligere i høst.


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page