top of page
Søk

For første gang på 15 år...


Skal ikke Larvik spille finale i cupen. Det ble klart etter at Larvik tapte 37-36 mot Stabæk etter ekstraomganger.

Det startet bra for Vestfoldlaget, selv om kampen var jevn så hadde Larvikjentene kontroll. Etterhvert fikk de en god ledelse, men Stabæk kom tilbake. De nektet rett og slett å gi seg, og utover i andre omgang var det bortelaget som ledet 23-25. De holdt på ledelsen helt mot slutten av omgangen. Larvik ga ikke opp og kom tilbake 2 minutter før slutt. Da sto det 31-31 på tavla, begge lagene scoret 1 mål til før ordinær tid. Semifinalen måtte avgjøres med ekstraomganger, og begge lagene viste at de ville til finalen. Det sto også likt etter den 1. omgangen, dessverre klarte ikke Larvik å utnytte sjansene sine i omgang nummer 2. Straffebom og tekniske feil ødela, og det var Stabæk som kunne juble høyest. Bakspillerne til Stabæk herjet hele veien og fikk mye rom, forsvaret til Larvik fungerte absolutt ikke i kveld.

Hittil har flere av lagene vist at man aldri skal dømme de før kampen spilles. Mange trodde nok at Larvik var klare for finalen før de i det hele tatt hadde spilt. Dette beviste også Skrim da de slo ut Byåsen i 4.runde. Alt kan skje i årets sesong, og det er veldig gøy å se. Så mye spenning har vi vel aldri hatt tidligere. Nå mangler det bare at Stabæk slår Vipers i finalen.

Mål Larvik: Hege Løken 8 (BB), Kristine Breistøl 6, Cassandra Tollbring 6 (3), Mathilde Rivas-Toft 5, Martine Wolff 4, Emilie Christensen 4, Tine Stange 1, Tonje Roth Berglie 1, Tamires Araujo 1.

Henny Ella Reistad scoret hele 13 spillemål for Stabæk og ble fortjent kåret til banens beste.

Vipers gikk greit videre etter at de slo Storhamar med 9 mål, kampen endte 30-21. Sunniva Andersen satte 10 klassescoringer fra venstrekant, mens Linn Sulland fortsatte sitt gode spill med 7 mål. En annen som sto frem var Kristine Lunde-Borgersen, hun storspilte både forover og bakover den tiden hun spilte. Hos Storhamar ble Kamilla Sundmoen kåret til banenes beste.


Mie Sophie Sando har tidligere spilt for Larvik, i går slo hun de ut av cupen og skal spille ny cupfinale med Stabæk. Foto:LarvikogNorge


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page