top of page
Søk

Helgen i Europa


Det skal spille Champions Leauge og kvalifisering til EHF cupen denne helgen. 3 norske lag skal i aksjon.


Blir det smil og glede?: Vipers har hatt to gode kamper mot Storhamar, men i Champions Leauge har det ikke gått like greit. Foto: LarvikogNorge FREDAG 10.11.2017:

Vipers - Metz Kl 19.30 (sendestart 19.00) // Viasat 4

Egentlig litt surt for jeg skulle på kampen, og hadde gledet meg skikkelig. Heldigvis/(dessverre) fikk jeg ny jobb og jeg ville naturlig nok ikke spørre om fri. Så da ble det sånn denne gangen. Jeg har heller ikke mulighet til å se kampen i kveld, så må mest sannsynlig se den i reprise på søndag. Håper og tror det kommer nye muligheter til å dra på kamp i Aquarama senere :)

Kampen blir nok av det spennende slaget og Vipers vil nok ha en revansje etter sist kamp. Da tapte de 30-22.Vipers ligger på 4.plass i sin gruppe, men kan ha en sjanse til å gå videre til gruppespillet om de vinner de to siste kampene. Da må også Bietigheim og/eller Budunost tape sine kamper.

Vistal Gdyna - Nykøbing Falster

Kl 19.00 // ehftv.com

Tiril Merg skal i aksjon igjen. Sist kamp mot Vistal endte 27-21 til danskene. Vinner de denne kampen er de videre i Champions Leauge. LØRDAG 11.11.2017:

Krim - Bucuresti Kl 15.00 / ehftv.com

Amanda Kurtovic og Marit Malm Frafjord skal møte det tidligere storlaget Krim. I sist kamp endte det med storseier 30-18.

Bucuresti er uansett videre til hovedrunden i CL.

FCM - Gyør Kl 15.30 // ehftv.com

Her er det mange nordmenn som skal i aksjon, og 5 av de skal spille VM for Norge. Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal og Kari Aalvik Grimsbø møter Veronica Kristiansen, Helene Gigstad Fauske og Tonje Løseth.

Det var Gyør som trakk det lengste strået i sist kamp med en solid 27-16. Begge lagene er uansett videre til hovedrunden, men de trenger uansett poeng for å få den beste plasseringen.

København - Dunaujvaros

Kl 13.30

Line Bjørnsen og Marie Sundfør Tømmerbakke (tror hun er skadet?) spiller i Danmark og har også en mulighet til å komme til EHF cupen etter jul.

BNTU-BelAZ Minsk - Randers

Kl 17.30

Mari Molid og hennes danske lag skal kjempe om en plass i EHF cupen.

Erd - Issy Paris

Kl 16.00

Silje Solberg og Hanna Oftedal spiller for det franske laget. Forhåpentligvis blir det en spennende kamp!

SØNDAG 12.11.2017:


En tøff vei: Det har ikke vært lett for Larviks nye jenter ute i Europa. Foto: LarvikogNorge

Thüringer HC - Larvik HK Kl 14.00 // Viasat 4

Sist kamp endte 31-27, og vi får se hvordan mulighetene er i denne kampen. Jentene kom seg i forrige kamp mot FTC og spilte en god forsvarskamp. Dessverre klarte de ikke å holde nivået mot Stabæk på onsdag og de føyk ut av NM. Kanskje revansjelysten kan gi dem sin første CL seier?

Larvik kan ha en bitteliten mulighet til å komme videre i CL, men da må de vinne denne kampen.

Byåsen - HC Gomel

Kl 18.00 // ehftv.com eller handballtv.com (?)

Trønderne møter laget Vipers slo ganske greit i Champions Leauge kvalifiseringen. Det er allikevel ikke gitt at Byåsen får det like enkelt, så det blir spennende å se hvordan de klarer seg.


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page