top of page
Søk

Endelig kom poengene


Her er resultatene fra Europa med norsk deltagelse :)


Storhamar fikk poeng hjemme, mens Larvik fikk sine første poeng i Champions Leauge. Foto: LarvikogNorge

Champions Leauge:

Thuringer - Larvik 22-25 (10-14)

Endelig kom poengene vi har ventet på. Forsvaret satt godt hele veien og Guro Rundbråten sto en strålende kamp i målet. Forover var det fortsatt litt som manglet, selv om flere også strålte fremover. VM spilleren Emilie Christensen styrte spillet fremover med assist og 7 mål. Mathilde Rivas Toft stråler om dagen, på andre kanten var Tonje Berglie også i godt slag. Cassandra Tollbring var også sikker som banken. Mari Finstad Bergum fikk også et par sjanser fremover og satte begge. Det var deilig å se at ting fungerte igjen etter den dårlige kampen mot Stabæk. Det beste hadde vært om de vant med 5 mål slik at de hadde laget på innbyrdes. Dessverre rotet de bort ballen i sluttminuttene! Larvik har fortsatt en sjanse til å gå videre, men må vinne mot FTC hjemme neste helg. De er også avhengig av at Thüringer taper mot Vardar.

Mål: Emilie 7, Tonje 3, Cassandra 3, Mathilde 3, Maria Hjertner 3, Kristine Breistøl 2 og Tamires Lima 2.

Vipers - Metz 22-25 (11-12)

Det ble ingen nye poeng på hjemmebane for Vipers. Jeg fulgte bare litt med ens jeg var på jobb og dessverre slet de litt med skuddutellingen. 25 mål bakover er absolutt ikke dårlig, men det holder ikke med 22 mål fremover.

Mål: Jeanett Kristiansen 6 mål, Linn Jørum Sulland 6 mål, Emilie Hegh Arntzen 4 mål, Malin Aune 3 mål og Tonje Refnes 3 mål.

FCM - Gyør 24-27 (12-14)

Det var mange nordmenn i aksjon i denne kampen. De ble også meget sentrale i oppgjøret som Gyør vant.

Nora Mørk satte 13 baller i målet, mens Veronica Kristiansen scoret 11. Stine Bredal Oftedal var også solid med 5 scoringer. Tonje Løseth fikk 1 mål i oppgjøret. Kari Aalvik Grimsbø endte opp med en redningsprosent på 36.

Vistal - Nykøbing Falster 28-36 (10-15)

Det ble 1 mål på forsvarsspilleren Tiril Merg i seieren.

Krim - Bucuresti 30-33 (16-17)

Amanda Kurtovic satte 5 av 5, mens Marit Malm Frafjord traff på 4 av 4.

EHF CUP:

Byåsen - HC Gomel 32-28 (19-14)

Byåsen er et skritt nærmere EHF cup spill etter denne seieren. Det er det laget som vinner sammenlagt som går videre.

Teodora Tomac og Kristin Venn scoret 9 mål. VM debutanten Marit Røsberg Jacobsen satte inn 6 mål.

BNTU- BelAZ Minsk - Randers 23-22 (14-12)

Det er fortsatt ikke for sent å redde seg inn igjen. 1 målstap er ingenting i håndball, og Mari Molid har fortsatt mulighet til å gå videre. Hun scoret 2 mål i oppgjøret

København - Dunaujvaros 22-21 (11-12)

Det er ikke avgjort enda, så Line Bjørnsen (og Marie Tømmerbakke som er skadet) må være skjerpet i returoppgjøret. Line scoret 4 mål i kampen.

ERD - Issy Paris 31-21 (18-8)

Det skal skje et mirakel om Silje Solberg og Hanna Oftedal tar igjen ERD i neste kamp. I kamprapporten står det at Silje scoret 2 mål, mens Hanna satte 1.

ELITESERIEN:

Gjerpen - Storhamar 24-27 (13-14)

Det ble en jevn match for lagene, og Gjerpen hadde også en liten ledelse i en periode. Storhamar skjerpet seg mot slutten av andre omgangen og ledet til pause. Det som reddet Gjerpen var Annick Lipmans målvaktspill, hun sto godt. Andre omgangen rakk jeg dessverre ikke å se. Ei som var uredd for Storhamar var 16 år gamle Mia Svele, sammen med rutinerte Kamilla Sundmoen spilte hun en god kamp.

Annick Lipman(målvakt) ble banens beste for Gjerpen, mens Nathalie Hendrikse scoret 5 og ble toppscorer. Hos serielederne Storhamar ble Kamilla Sundmoen best med sine 9 mål (4 straffer).


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page