top of page
Søk

Sesongens første Larvik kamp.


Endelig!! I dag skal jeg se Larvik igjen, for første gang med det nye laget.

Jeg var å se flere av spillerne mot Storhamar i en treningskamp i august, men da manglet mange pga skader. Det har ikke vært mulighet for å dra til Larvik for å se noen kamper denne høsten, og det er veldig kjipt. Håper at det kommer flere muligheter etter nyttår også.

Larvik - Oppsal H

18.30 // handballtv.com

Etter å ha bommet ganske kraftig mot Stabæk i NM er Larvik revansjelystne mot norsk motstand. Jeg håper og tror jentene er skjerpet og tar denne.

Tertnes - Sola H Bergensjentene har imponert med få spillere og et ungt lag. Sola har to rutinerte landslagspillere i Tonje Nøstvold og Camilla Herrem. Jeg har faktisk troen på ungjentene og synes det hadde vært morro om de tok denne.

Stabæk - Byåsen B

Jeg er litt fristet til å si at Stabæk kan ta denne. Med det spillet de hadde mot Larvik var ganske bra, og det er absolutt bra nok til å slå Byåsen også. Trønderne har ikke hatt en strålende sesong hittil tiltross for seier mot Gjerpen i sist kamp. I utgangspunktet til Byåsen være bedre, så setter ''pengene'' mine på de.

Vipers - Fredrikstad H

Fredrikstad har vært et overraskelseslag, men har også hatt noen klare tap. Vipers er og forblir favoritt i denne kampen!

Molde - Glassverket H

Jeg tror nok dessverre Glassverket må gå uten poeng i denne kampen også. Molde har et sterkt lag og vil nok slå de greit.


Tonje Berglie. Foto: LarvikogNorge


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page