top of page
Søk

Det ble en knapp seier


Endelig fikk jeg se det nye laget i aksjon, med litt flere spillere enn sist. Jeg har vel valgt å kalle meg litt skapfan av Storhamar etter denne høsten, selv om Larvik ALLTID vil være nummer en. Gårsdagens kamp skulle bli av det spennende slaget, til tross for at Larvik ledet med 5 mål i en periode.


Foto: LarvikogNorge

Oppsal - Larvik 23-24 (12-14)

Jeg tippet: Borteseier

Tonje Berglie satte inn kampens to første mål for Larvik, før hun måtte ut med en ankelskade. Veldig synd for laget og henne at det ble sånn. Heldigvis fortsatte Larvik å trykke på, selv om Oppsal aldri var langt bak. Oppsal kan takke en god Rikke Granlund for at de holdt med. I tillegg var det også mye bra skyting. Larvik spilte med et godt og aggressivt forsvar, med en god Guro Rundbråten bakover. Dessverre ikke det ikke like bra forover, og flere spillere sto med en fæl uttellingsprosent. VM klare Emilie Christensen satte 2 av 13, Kristine Breistøl 3 av 7 og Mathilde Rivas Toft med 3 av 8. Ei som faktisk traff godt var Cassandra Tollbring som scoret på 6 mål på 7 forsøk.

Etter å ha ledet godt i andre omgang satte Rikke Granlund og Oppsal opp et gir i kampen. De nektet å gi fra seg poengene til det tidligere storlaget. Knappe minuttet før setter Emma Skinnehaugen inn 23-23, og håpet var fortsatt der. Heldigvis er Larvik kalde 45 sekunder før kampen blåses av. Tamires Lima setter sitt 4 mål for dagen og sikrer Larvik seieren. Oppsal skyter i blokka og Guro Rundbråten tar den siste. De sikrer med det alle poengene i oppgjøret.

Banens beste: Rikke Granlund og Cassandra Tollbring

Toppscorer: Christina Solheim Andersen 7 (1) mål og Cassandra Tollbring 6 mål

Larviks målscorere: Hege Løken 2, Mathilde 3, Kristine 3, Martine Wolff 1, Tonje 2, Cassandra 6, Maria Hjertner 1, Emilie 2 og Tamires 4.

Vipers - Fredrikstad 29-21 (14-11)

Jeg tippet: Hjemmeseier

Banens beste: Kari Brattset 8 mål og Anett Andersen (BB) og Ida Wernersen (2) 7 mål

Tertnes - Sola 20-22 (10-9)

Jeg tippet: Hjemmeseier

Banens beste: Marie Skurtveit Davidsen (målvakt) og Kimberley Ewanovich (målvakt)

Toppscorer: Bodil Sørheim 5 mål og Kristiane Knutsen 7 mål

Stabæk - Byåsen 24-28 (14-13) Jeg tippet: Bortseier

Banens beste: Står ikke Toppscorer: Henny Ella Reistad 7 mål og Teodora Tomac 6 mål

Molde - Glassverket

Jeg tippet: Hjemmeseier

Banens beste og toppscorer: Mona Obaidli 11 (4) mål og Thale Rushfeldt Deila 9(1) mål


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page