top of page
Søk

Møbelringen Cup 2017


Da har Norge spilt generalprøven før VM starter 1.desember (Norge spiller første kamp mot Ungarn, lørdag 2.desember)

Totalt gjør Norge en grei turnering, og de vinner 3 av 3 kamper. Det er vanskelig å si så mye for Møbelringen Cup er en oppladningscup. Det er her vi ser hva som fungerer og ikke. Vi vet at Norge alltid kommer seg i selve mesterskapet, selv om ikke alt går på skinner før VM. Noe som jeg vil kommentere er at forsvarsspillet må opp noen hakk, der viste Norge noen svakheter. Det gjelder å finne ut hva som fungerer og ikke før det braker løs.

Første seier mot Sør-Korea ble ganske klar da Norge vant 39-28. Her satt det meste fremover, det var bakover det ikke fungerte. Amanda Kurtovic, Heidi Løke og Kari Brattset spilte en strålende kamp, sammen med bakspillerne Nora Mørk og Stine Bredal Oftedal som gjorde en grei kamp.

I kamp nummer to møtte jentene Ungarn, og det ble en jevn kamp. Ungarn ledet i store deler av kampen, men Norge gjorde i kjent stil en god sluttspurt og vant. Dette ser jeg på lagets fordel at de ''alltid'' klarer å hente seg inn igjen uansett. Nora Mørk sto frem, sammen med Heidi Løke. De to har et unikt samarbeid og det er så deilig å se på. Stine Bredal Oftedal gjorde også en god kamp.

Kampen endte 29-24 til Norge.

Sist kampen var mot OL vinner Russland. Det var jevnt store deler av kampen, men Russland hadde en knapp ledelse mot slutten. Igjen kom Norge tilbake rett før slutt og sørget for 27-27. Lagene ville trene inn mot VM og valgte å avgjøre kampen på straffekonkurranse. Begge lag kastet 5 ganger hver, men måtte ut i ekstrarunder da det sto 4-4. Det var Lunde som reddet siste straffe og Nora som scoret for Norge. Nevnte Lunde står en solid kamp i målet, mens Mørk sto frem da det gjaldt mot slutten. Heidi Løke var igjen solid, sammen med Stine Skogrand som ble fortjent kåret til banens beste. Sanna Solberg gjør også en god match,spesielt bakover.

Disse som er nevnt synes jeg har utmerket seg godt hele turneringen. Camilla Herrem har også vært god med flere flotte mål og som vanlig snapper hun mange baller. Ikke like sentral som tidligere kanskje, men vi vet hva vi får av henne.

ALL STAR TEAM Katrine Lunde, Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal og Heidi Løke.

Løke ble også Norges toppscorer med 18 mål.2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page