top of page
Søk

VM #2 - Debutantenes aften og de eldste slår til igjen!


For 5 måneder siden ble hun mamma for andre i gang, i går kveld var hun dronninga for Norge. Det overrasker meg ikke at Løke er i såpass god form allerede, for hun er noe for seg selv. Det finnes bare en Heidi Løke. Man kan si sitt om motstanden, men jeg hun har vært i storform siden hun ble tatt ut til mesterskapet. Endelig er hun tilbake!

Det er Argentina som setter det første målet. Kampen er jevn ganske lenge og de nekter rett og slett å la Norge dra i fra. Laget sliter bakover og Kari Aalvik Grimsbø får ikke tak på ballen. Fremover går det forsåvidt greit, selv om det også blir noen unødvendige bom. Etterhvert reiser Norge sakte, men sikkert i fra og tar kontroll i kampen. Amanda Kurtvic sliter litt med skuddene, men har noen herlige pasninger til streken. Heidi Løke storspiller og treffer på 7 av 7, i tillegg til å skaffe straffer. Herrem, Solberg og Røsber Jacobsen setter sine skudd fra kanten. Også Veronica Kristiansen setter noen susere. Til pause står det 18-13, Argentina scoret 2 mer til pause enn Ungarn i første kamp.

Andre omgang ble en transportetappe hvor flere spillere fikk prøve seg. Katrine Lunde kom inn i mål og reddet nærmere 50 % igjen, hun er stor i målet om dagen. Heidi Løke fortsetter storspillet, og kapteinen Stine tar ansvar fremover. Bakover kommer Norge opp noen hakk med Kristiansen og Ingestad. Emilie Christensen får sjansen og setter inn en ball i kassa. Glipper litt bakover, men gjør en god VM debut. Også Helene Gigstad Fauske fikk muligheten 5 minutter før slutt. Hun satt inn en herlig suser og får kampens mål prisen av meg. Her snakker vi selvtillit!

Hele kampen handler om tålmodighet, og jeg følte Norge fikk det bedre til etter pausen.

HÅNDBALLBØRSEN

Katrine Lunde 8 10 redninger /19 skudd

Kommer inn etter hvilen og får flere gode redninger. Har hatt en fantastisk høst og er Norges nummer 1.

Kari Aalvik Grimsbø 3 Blir dessverre en dårlig karakter. Hun får ikke så mye hjelp av forsvaret, noe som hever den litt. Samtidig forventet jeg litt mer av Kari.

Emilie Hegh Arntzen 4 0 mål/1 skudd 1 feil

Får 2 utvisning og setter ikke noe preg på kampen. Finner Heidi på streken!

Veronica Kristiansen 5 3 mål/ 7 skudd 0 feil

Står bedre bakover i 2.omgang, men sliter fortsatt veldig fremover.

Heidi Løke 8 BB 7 mål/7 skudd 0 feil

Får en veldig sterk 8 ,da dette ikke var topp motstand. Er på vei i god gammel form.

Stine Skogrand 5 0 mål / 0 skudd 0 feil

Spilte mest forsvar og får ikke satt noe veldig preg på kampen.

Vilde Ingstad 6 1 mål/1 skudd 0 feil

Forsvarsspillet satt, men er ikke like skarp fremover som de to andre.

Nora Mørk 6 4 mål (2)/6 forsøk 0 feil

Setter to straffer. Er ikke like skarp i denne kampen, men skaper uroligheter for Argentina.

Stine Bredal Oftedal (c) 7

4 (2)mål/5 skudd 0 feil Mer treffsikker i dag og synes hun gjør en bedre kamp fremover. Var stabil hele kampen.

Kari Brattset 6 3 mål/5 skudd 0 feil

Hun treffer bakover og får 3 scoringer fremover. Spiller kun i første omgang og får hvile resten av kampen.

Helene Gigstad Fauske - 1 mål/1 skudd 1 feil

Får 5 minutter på banen, og setter inn en suser helt på tampen. Spiller for lite til å gi karakter, hadde fortjent mer spilletid.

Emilie Christensen 6 1 mål/ 2 skudd 0 feil

Er kanskje litt snill, men det er da debuten. Hun spiller sin 5.landskamp og scorer sitt første mål. Bommer litt bakover, men markerer seg greit. Håper hun får flere sjanser.

Amanda Kurtovic 6 1 mål/4 skudd 0 feil

Får starte istedet for Mørk, men sliter med skuddene. Det hun derimot ikke sliter med er innspillene til linja. Får derfor en karakter opp fra i går.

Camilla Herrem 7

6 mål/7 skudd 0 feil

Setter fart og er ikke redd for å løpe. Ble en del kontringer og mål fra kant i kveld. Forstuer visst tommelen, men forhåpentligvis er hun klar til i morgen.

Sanna Solberg 5

2 mål/2 skudd 1 feil

Setter to fine mål, men er ikke helt der i forsvaret. Gjør ingen dårlig kamp, men er heller ikke med på å påvirke den. Ønsker henne et par hakk opp!

Marit Røsberg Jacobsen 6

3 mål/4 skudd 0 feil

Får lov til å starte kampen og er med på å sette fart. Er skarp fra kanten og setter skuddene.Begge de unge debutantene fikk sine første mål i kveld. Fauske (FCM) debuterte i juni og Christensen (Larvik) fikk sin første kamp forrige helg under Møbelringen Cup.


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page