top of page
Søk

VM #4 - De tre musketerer


For en kamp, eller det er mer riktig å si: For en første omgang!

Nora Mørk starter showet med en sikker straffescoring. Slik fortsetter det hele omgangen igjennom, for Veronica Kristiansen, Nora og Stine Bredal Oftedal styrte showet. De stoppet på 6 scoringer på hver, på like mange forsøk. Bakover sto de også meget meget solid, med Kari Brattset i teamet. Vilde Ingstad kom også inn å tok ansvar. Camilla Herrem snapper også noen baller, og Stine Skogrand viser hva hun kan bakover. Katrine Lunde tar nok en gang kontrollen bakerst og redder 8 ganger. Bare 7 baller går inn til pause, det vil si at hun sto med 50 % før pausen.

Etter hvilen får flere av profilene ta livet med ro på benken. Emilie Christensen får sjansen og setter inn et mål. Hun har også flere gode løsninger i fremoverspillet, i tillegg til at hun står godt bakover. Marit Røsberg Jacobsen setter inn 4 mål, og to av de gjør hun på egenhånd. Amanda Kurtovic får en dårlig start, men avslutter kampen på en god måte. Kari Aalvik Grimsbø tar over stafettpinnen og gjør det like bra som Lunde!

Katrine Lunde 9 9 redninger/16 skudd = 56.3% (VG) - 0 feil Fortsetter som hun har gjort i alle kampene. Tar også en strafferedning. Jeg har ikke ord, Lunde er dronning!

Kari Aalvik Grimsbø 9

12 redninger/21 skudd = 57.1 % (VG)- 1 feil

Må hoppe etter Wirkola, og gjør det på en strålende måte. Får ikke like god hjelp av forsvaret som Katrine fikk, men klarer mye på egenhånd. Tar også en straffe.

Veronica Kristiansen 8

6 mål/ 6 skudd - 3 feil

En strålende 1.omgang med 6 herlige scoringer. Er også solid bakover. Får hvile mye etter pausen.

Heidi Løke 5

1 mål/3 skudd - 1 feil

Ikke helt den Løke vi er vandt til å se. Blir 2 bom og 1 feil, men også en scoringer.

Stine Skogrand 5

0 mål/0 skudd - 0 feil

Blir veldig usynlig fremover, og for lite utspill til kant. Ikke like med bakover i dag heller, kan absolutt bedre!

Vilde Ingstad 6

0 mål/0 skudd - 0 feil

Solid bakover, spesielt i 2.omgang. Spiller ikke fremover.

Nora Mørk 8

7 (2) mål/9 skudd - 2 feil Gjør en strålende 1.omgang sammen med Vicky og Stine. Scorer på 6 av 6. Bommer på to og har to feil etter pausen, så det trekker litt ned. Allikevel en strålende kamp av Nora, som får hvile en del i 2.omgang.

Stine Bredal Oftedal (c) 9

6 (2)mål/6 skudd - 0 feil

For en kamp av kapteinen. Hadde det vært en sterkere motstand hadde hun fått toppkarakter i kveld. Er solid fremover og styrer spillet med 8 assist, i tillegg scorer hun 6 mål.

Kari Brattset 7

3 mål/3 skudd - 0 feil

Er viktig i forsvaret og setter sine 3 sjanser, skaffer 2 straffer.

Helene Gigstad Fauske 5 0 mål/ 2 skudd - 1 feil

Får sjansen etter 15 minutter. Sliter litt med skudduttellingen og får en 2 minutter. Har noen gode utspill til kantene som trekker litt opp.

Emilie Christensen 6 1 mål/2 skudd - 0 feil

Får en bedre kamp enn mot Polen. Treffer bakover og scorer 1 mål. Føler hun løser spillet fremover bra, med gode innspill til strek og utspill til kant.

Amanda Kurtovic 5

4 mål (1)/ 4skudd - 4 feil

Sliter fremover og får 4 feil. Får en god sluttspurt på kampen og scorer 4 mål.

Camilla Herrem 6 2 mål/2 skudd - 0 feil

Preger ikke kampen i så stor grad, og bommer på en klar sjanse. Spiller da Norge har en god forsvaromgang. Spilte ikke i 2.omgang.

Sanna Solberg 5 0 mål/2 skudd - 0 feil

Bommer på begge sjansene sine fremover, men gjør en god kamp bakover. Det er forsvarsspillet som trekker opp karakteren.

Marit Røsberg Jacobsen 8 4 mål/4 skudd - 0 feil

Scorer 4 mål og to av de løper hun igjennom selv. En solid kamp etter sist da hun ''bare'' bommet.For en match av bakspilleren våre. Foto: LarvikogNorge


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page