top of page
Søk

VM #5 - Nu kjör vi!


Gruppefinale!

Og selvfølgelig ble dette mot våres kjære naboer, Sverige. Lagene har møttes 135 ganger, og Norge har vunnet 92 av oppgjørene. 10 har endt uavgjort og 33 kamper har blitt tapt.

Mange har nok mareritt om Norge-Sverige kampen under EM 2010, der Sverige virkelig ga Norge en skikkelig smell. Lagene møttes igjen i finalen, men da fikk Norge en revansje. Siste tap mot dette laget kom i en treningskamp i mai 2013, mens uavgjort kampen var i juni 2012. Norge har vunnet de tre siste kampene.

Sverige er nok den tøffeste motstanderen i gruppa hittil, og jeg håper at Norge kan få skikkelig motstand. Når det er sagt så synes jeg Sverige har vært veldig opp og ned. De lå lenge under mot Tsjekkia og tapte mot Polen. De vant mot Ungarn.

Norge - Sverige kl 20.30 på TV2


For en VM debut: Kari Brattset har imponert det norske folk i sine første fire VM kamper. Foto: LarvikogNorge


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page