top of page
Søk

Bursdag - Heidi Løke


I dag har hele Norges Heidi Løke bursdag!!

Mange skjelver når de hører navnet, for hun er kjent for å både gi og ta juling.

Hun kom inn på landslaget allerede i 2006, men fikk ikke mesterskapdebut før under EM 2008. etter det spilte hun hele 10 mesterskap på rad. Først i fjor måtte hun stå over et mesterskap pga graviditet. Heidi fikk sitt store gjennombrudd under EM 2010 i Norge/Danmark. Hun ble kåret til EMs beste strekspiller etter en fantastisk oppvisning fra linja. Heidi er ikke kjent for å gi seg, og tåler en trøkk. Hun kan få tak og skyte ballen med begge hender, det er veldig unikt.

Heidi spilte i Runar frem til 2000, da gikk hun over til Larvik hvor hun spilte i to sesonger. Det ble deretter fem sesonger i Gjerpen før hun spilte et år i Danmarks klubben Aalborg. Det bar hjem igjen til Larvik i 2008 hvor hun virkelig begynte å skinne. I tre sesonger (2009-2011) ble hun kåret til Postligaens toppscorer,årets spiller og beste strekspiller. I 2011 gikk hun videre til Gyør etter å ha vunnet sitt første Champions Leauge gull med Larvik. Det ble også to gull med den ungarske klubben.

Heidi har kommet på All Star Team i EM 2010/12//14, og VM 2011/15 + OL 2012 og 2016. I tillegg har hun blitt kåret til verdens beste spiller i 2011. Det har blitt 182 kamper og 682 mål hittil.

Til daglig spiller Heidi Løke i Storhamar Håndballklubb, og har akkurat gjort comeback på landslaget etter sin andre fødsel.

Nå kjemper Heidi om et nytt VM gull til samlingen sin!3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page