Søk

Bursdag - Heidi Løke


I dag har hele Norges Heidi Løke bursdag!!

Mange skjelver når de hører navnet, for hun er kjent for å både gi og ta juling.

Hun kom inn på landslaget allerede i 2006, men fikk ikke mesterskapdebut før under EM 2008. etter det spilte hun hele 10 mesterskap på rad. Først i fjor måtte hun stå over et mesterskap pga graviditet. Heidi fikk sitt store gjennombrudd under EM 2010 i Norge/Danmark. Hun ble kåret til EMs beste strekspiller etter en fantastisk oppvisning fra linja. Heidi er ikke kjent for å gi seg, og tåler en trøkk. Hun kan få tak og skyte ballen med begge hender, det er veldig unikt.

Heidi spilte i Runar frem til 2000, da gikk hun over til Larvik hvor hun spilte i to sesonger. Det ble deretter fem sesonger i Gjerpen før hun spilte et år i Danmarks klubben Aalborg. Det bar hjem igjen til Larvik i 2008 hvor hun virkelig begynte å skinne. I tre sesonger (2009-2011) ble hun kåret til Postligaens toppscorer,årets spiller og beste strekspiller. I 2011 gikk hun videre til Gyør etter å ha vunnet sitt første Champions Leauge gull med Larvik. Det ble også to gull med den ungarske klubben.

Heidi har kommet på All Star Team i EM 2010/12//14, og VM 2011/15 + OL 2012 og 2016. I tillegg har hun blitt kåret til verdens beste spiller i 2011. Det har blitt 182 kamper og 682 mål hittil.

Til daglig spiller Heidi Løke i Storhamar Håndballklubb, og har akkurat gjort comeback på landslaget etter sin andre fødsel.

Nå kjemper Heidi om et nytt VM gull til samlingen sin!3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle