top of page
Søk

VM #10 - Det holdt ikke hele veien


Det er veldig lite å si egentlig, men det holdt ikke hele veiene ut. Denne gangen. Vi kan dessverre ikke vinne hver gang, og det synes jeg ikke vi skal forvente heller.

Målvaktspillet var ikke der det har vært i dette mesterskapet. Angrepsspillet ble tatt bort. Frankrike hadde oppskriften på å hvordan de skulle slå Norge. De satte ned tempoet i kampen og tok vekk Norges beste angrepsvåpen. Målvakten vant kampen mot Katrine Lunde og Kari Aalvik Grimsbø. Fasiten ble sølv istedet for gull. Ting funket ikke.

Jeg bruker dette innlegget på å få bort det negative, selv om jeg egentlig prøver å se det positive også. Så nå skal jeg sette karakter og blir ferdig med det, så skal jeg bruke neste innlegg på hylle de flotte jentene vi har. For vet dere hva? Sølv er faktisk j***** bra!

Katrine Lunde 2

5 redninger/ 20 skudd = 25 %

Det ble ingen god omgang for VMs beste målvakt. Hun skal uansett være stolt av det mesterskapet hun har gjort, selv om det kan være vanskelig å tenke nå. Det ble ikke den avslutningen hun eller vi ønsket.

Kari Aalvik Grimsbø 2

1 redninger/8 skudd = 12,5 % Tidligere har hun kommet inn å vært i det umulige hjørnet. Slik ble det ikke denne gangen.

Silje Solberg - Får 5 minutter. Etter min mening burde hun fått sjansen før, da vi tidlig så at dette ikke fungerte hos Kari og Katrine.

Emilie Hegh Arntzen -

Kommer inn og får en to minutter ganske kjapt. Spilte for lite til å få karakter

Veronica Kristiansen 7

7 mål/ 12 skudd - 2 feil

En av lyspunktene på en ellers mørk dag. Tar ansvar i 2.omgang og holder Norge inne i kampen. Står godt bakover og smeller til fremover

Heidi Løke 7

3 mål/3 skudd - 0 feil

Det skjer et eller annet når Løke er på banen. Hun ga et fint rom til Mørk og scorer i tillegg 3 mål selv. Skulle gjerne sett henne på banen før.

Stine Skogrand 3

0 mål/ 0 skudd - 1 feil

Det er ikke det samme forsvarsspillet som var tidligere. Misser også i angrep.

Vilde Ingstad - spilte ikke

Nora Mørk 7

7 mål/12 skudd - 2 feil

Synes ikke Nora spiller en dårlig kamp. Dessverre blir de to straffebommene litt avgjørende. Nora er den spilleren som tørr og satse, uansett utfall.

Stine Bredal Oftedal (c) 2

1 mål/ 7 skudd - 3 feil

Dette har vært hennes mesterskap, men dessverre ble det ikke hennes finale. Hun får egentlig til veldig lite i kveld og Frankrike forstyrrer angrepsspillet hennes godt. Tar på seg skylden etter på, men det var mer som skulle til for seier i dag.

Kari Brattset 8 BB

2 mål/2 skudd

Mange har nok litt vanskeligheter med å tro at denne dama er debutant. Det hun har vist hele turneringen er at hun vil ta ansvar, og hun har fått mye ansvar. Hun leverer et godt forsvarsspill i dag og treffer på sine to sjanser.


Helene Gigstad Fauske - Ute av troppen

Emilie Christensen - Spilte ikke

Amanda Kurtovic 2 0 mål/ 1 skudd - 1 feil

Skaffer en straffe, men det blir med det. Klarer ikke å fortsette storspillet fra tidligere.

Camilla Herrem 3

0 mål/ 0 skudd - 0 feil

Får vel mer eller mindre ingen utspill og blir nesten litt glemt på kanten. Klarer seg OK i forsvar.

Sanna Solberg 6

1 mål/1 skudd - 1 feil

Står godt bakover igjen og tar ansvar der. Får en sjanse og setter den!

Marit Røsberg Jacobsen - spilte ikke


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page