top of page
Søk

Året som har gått


Så var enda et år nesten over, og det er på tide med et lite tilbakeblikk. Hadde egentlig tenkt til å slå til med et kjempe langt innlegg og inkludere hver måned. Men så tok det så lang tid, det blir derfor den enkle løsningen. Jeg har vært på en del håndballkamper i år også, og det er like gøy som alltid.

Mitt beste håndballminne i år:

Larvik sin seier mot Bucuresti. Det var veldig gøy å se jentene etter kampen, for de var så glade. De vant med 1 mål og spilte som et lag hele veien.


Håndballgutta og Håndballjentene fikk begge sølv i VM.

Linn-Kristin R. Koren ga seg på landslaget etter 13 år, mens Gro og Anja Hammerseng-Edin og Karoline D. Breivang la håndballskoene på hylla for godt. Hele 11 spillere forlot Larvik og de har dermed hentet inn et helt nytt lag.


Linka ble hedret 15.06 - etter at Norge slo Frankrike i en treningskamp.

Landslagsspilleren Amanda Kurtovic, Emilie Christensen, Thea Mørk, Kari Brattset og Helene Gigstad Fauske kom alle på årets lag. Helene ble også årets nykommer, mens Amanda ble årets spiller.

Heidi Løke (Storhamar), Katrine Lunde (Vipers) og Camilla Herrem (Sola) vendte alle hjem fra utlandet. Kristine Lunde-Borgersen gjorde comeback etter som Marta ble skadet i mai.


Nora Mørk, Kari Aalvik Grimsbø og Heidi Løke vant Champions Leauge finalen mot Camilla Herrem og Vardar.

Larvik vant serien og sluttspillet ( + NM i 2016), mens Vipers tok årets NM gull.

Larvik spilte en showkamp mot Iskrigerne i slutten av mai. Dette ble en morsom affære, med både strippestraffer og strømbånd.


Kari Brattset, Marit Røsberg Jacobsen, Helene Gigstad Fauske og Emilie Christensen fikk alle sin mesterskapsdebut for Norge.

Jeg har vært på hele 6 kamper uten at Larvik har vært involvert. Rælingen - Vipers (mars 2017), Glassverket - Byåsen (mars 2017), Glassverket - Vipers (september 2017), Oppsal - Storhamar (oktober 2017) ,Storhamar - Vipers (november 2017) og Stabæk - Vipers (NM finalen). Det er ikke alltid like lett å bo over 2,5 time fra Larvik, så i år har jeg prøvd å se litt andre kamper også.10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page