Søk

Det var bare å dele poengene!


Det ble en knall start, med en forrykende toppkamp.

Jeg fikk dessverre ikke sett så mye da jeg var på jobb, men fikk fulgt med litt her og der.

Larvik - Vipers 25-25 (14-11)

Larvik holdt følge med gullfavorittene frem til 6-6, men så var det Vipers som tok føringen. I målet sto både Guro Rundbråten og Katrine Lunde godt, men Vipers fikk mange returer som de satte i mål. Kampen ble preget av noe bom og feil fra begge lag (av det jeg så). Til pause sto det 14-11. Det var bortelaget som tok føringen i andre omgang også, og de gikk opp i en 6 målsledelse

Det siste kvarteret ble noe helt annet, for kampen var ikke over for Larvik. Maria Hjertner og Tine Stange tok skuddansvar fremover mot slutten, og var veldig delaktige for at Larvik tok igjen ledelsen. Vipers bommet for mye og gjorde mange feil fremover. De rotet derfor bort den store ledelsen de hadde. Det gikk fra 13-19 til 19-21,20- 21, 23-23 og 25-24. Linn Sulland bommet på en straffe på tampen, men Jeanett Kristiansen traff rett før slutt. Katrine Lunde reddet Larvik sitt siste skudd. Poengdeling vil jeg si er en veldig god prestasjon!

Thea Mørk var endelig tilbake og scoret 4 mål. Tine fikk også spilletid etter en ryggskade, og det ble tre mål. Dessverre er både Mathilde Rivas Toft og Hege Løken på skadelisten denne gangen. June Andenæs debuterte for Larvik og satte 3 mål på 3 forsøk. For Vipers var Malin Aune solid fra kanten, mens Linn Sulland traff godt bakover i banen med 9 mål. Lunde var også i godt driv bakerst.

Banens beste: Guro Rundbråten og Linn Sulland Toppscorer: Maria Hjertner 6 mål og Linn Sulland 9 mål (1)

Glassverket - Tertnes 26-30 (14-15)

Ingen overraskende seier her, Tertnes fikk med to poeng hjem.

Banens beste: Står ikke.

Toppscorer: Trine Bronsta,Marte Figenschau,Irene Fanton 6 mål, Glassverket og Vilde Ingeborg Johansen 11 mål, Tertnes

Byåsen - Molde 36-26 (21-12)

Det er vel liten tvil om hvordan dette gikk, Byåsen med en solid seier.

Banens beste: Kristin Venn, Byåsen og Katsiaryna Silitskaya, Molde

Toppscorer: Moa Høgdahl 8 mål(1) og Ragnhild Valle Dahl 8 (3)


Cassandra Tollbring. Foto: LarvikogNorge


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle