top of page
Søk

Bursdag -


Jeg har vært veldig opptatt med jobb og slikt både i jula og nå etter nyttår. Derfor har det blitt lite blogging på meg, så nå tar vi en liten oppsummering av jul-og nyttårsbursdagene. Bedre sent enn aldri?

Vi kan starte med hun som har bursdag i dag, Kari Aalvik Grimsbø. Hun fyller 33 år.

Kari spiller til daglig i ungarske Gyør hvor hun har vært siden 2015 , og har vunnet Champions Leauge 1 gang (2016/2017 sesongen). Tidligere har hun spilt i danske Esbjerg (2010-15) og Byåsen. Hun er en av de som var med å slå Larvik i NM finalen i 2007. Mange husker nok OL i 2012 hvor Kari sto frem i flere viktige kamper. Blant annet i kvartfinalen mot Brasil hvor Norge var på vei ut av mesterskapet. Hun har også hatt flere gode enkelt kamper i senere tid, mot Nederland i VM finalen 2015 blant annet.

Kari står med hele 9 OL, VM og EM gull etter debuten i 2006. Hun har også medalje i alle mesterskapene hun har vært med i, det er sterkt.


01.01.18: Emilie Hegh Arntzen - 24 år

Emilie kom inn på landslaget i 2014, og det ble mye oppmerksomhet. Hun er nemlig datteren til Hanne Hegh som var med på bronselaget i 1986. Emilie slo til med gull på første forsøk under EM 2014, og har i tillegg gull fra EM 2016.

Til daglig spiller hun i Vipers Kristisand, men hun har tidligere tre sesonger i Byåsen (2014-2017). Emilie har også spilt i Gjerpen, hvor hennes far i dag er trener.


01.01.18: Tonje Løseth - 27 år

Tonje debuterte på landslaget i 2013, men har enda ikke spilt i mesterskap. Hun var med på alle samlingene i fjoråret sesong.

Til daglig spiller hun sammen med Veronica Kristiansen og Helene Gigstad Fauske i FC Midtjylland. Tidligere har hun spilt i Tertnes.


31.12.17: Kjerstin Boge Solås - 20 år

Talentet som fikk være med å spille EM i 2016 som 18 åring fylte 20 år på nyttårsaften. Hun ble en snakkis før debuten, og ikke uten grunn. Stortalentet hadde et godt skudd og var en tøff forsvarsspiller. Til daglig spiller hun i Tertnes, men er dessverre ute med korsbåndskade for øyeblikket.


24.12.17: Jeanett Kristiansen - 25 år

Jeanett debuterte på landslaget i juni i fjor mot Frankrike. Til daglig spiller hun i Vipers Kristiansand, som nylig vant NM gull. Jeanett kom fra Glassverket til Larvik i 2013, og da var hun med på å vinne NM, serie og sluttspill. Hun dro tilbake til Glassverket et år før kontrakten gikk ut i 2014. Som sikkert de fleste vet er hun lillesøsteren til Veronica Kristiansen. Disse to er ganske like i spillestilen med god fart og en sinnssyk spenst!!


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page